Thermen Houten – Mooie Sauna nabij Utrecht – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Thermen Houten plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Utrecht


Beschrijving van Thermen Houten

Thermen HoutenOnlangs bezochten wij Thermen Houten. Een groot saunacomplex met verschillende soorten sauna’s, een binnen en buitenzwembad, een binnen en buiten bubbelbad en nog veel meer verschillende baden. Kortom veel variatie en voor elk wat wils.

De sauna is ingericht om met gemak 150 mensen te kunnen ontvangen. Omdat het allemaal zo nieuw en zo groot is , ontbreekt de in veel andere saun’s wel aanwezige, huiselijke sfeer. Voor de een kan dat een bezwaar zijn. De ander zal genieten van alle verschillende mogelijkheden.

Het personeel is uiterst vriendelijk. Het eten vonden we te duur voor het gebodene.

Hinderlijk vonden wij dat de werklui die nog in de tuin en met de bestrating bezig zijn gewoon door het saunagedeelte en dus door de blote bezoekers heen lopen. Niet dat we iets te verbergen hebben maar het hoort niet.

Als cijfer zou ik een 7 willen geven. Als in het voorjaar de tuin klaar is gaan we zeker weer terug en volgt er een nieuwe beschrijving.

Vr.Gr. Robert


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Thermen Houten.
> Kies hier vanaf € 22,46. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Thermen Houten

Thermen Houten – Tuibrug 4 – Houten – WebsiteVervolg beoordelingen

Jack

Gisteren naar Thermen Houten geweest met mijn vrouw,

Wilde even melden dat we er schofterig zijn behandeld door het bedienend personeel. Na lang wachten en geïnformeerd te hebben of de bestelling wel doorgekomen is vroeg het meisje of ik soms ruzie wilde hebben met haar. Ze vroeg of ik mijn eten warm wilde hebben en dat ik dan even geduld moest hebben. Toen het daarna weer 15 minuten duurde voor de bestelling van een drankje toch maar ruzie gemaakt.

De sauna is mooi en netjes maar dit heeft toch de avond goed verpest. Al met al een heel slechte ervaring. Taxi heen en terug 40 euro afgerekend 103 euro. 143 euro en een heel slechte avond. Normaal besteden we meer maar we wilden ze niet rijker maken deze keer.

Je mag mijn naam vermelden hoor, groet van Jack


Ron

Beste redactie van jouwsaunagids.nl,

Ik heb vol verbazing het stukje gelezen van de bevindingen van Jack en zijn vrouw in dec bij Houten Sauna. Ben zelf werkzaam bij houtensauna en kan mij hier zo weinig bij voorstellen. Maar er zullen altijd uitzonderingen zijn en ik kan alleen maar oordelen over wat ik zelf dagelijks mee maak bij ons in Houten.

Maar wij staan over het algemeen bekend dat we zo vriendelijk en gastvrij personeel hebben rondlopen. Ook gaan wij altijd serieus om met de kachten en opmerkingen van onze gasten mits deze bij ons managment bekend gemaakt worden natuurlijk.

Graag zou ik op persoonlijke titel Jack en zijn vrouw nogmaals uitnodigen bij houtensauna met een gratis entree op mijn kosten. Daar wil ik dan mee aantonen dat wij bij houtensauna normaal met heel veel respect omgaan met onze gasten. En klachten en of opmerkingen serieus nemen!!!

Ik hoop dat jullie deze reactie naar Jack kunnen doorsturen en hem met mij contact op te laten opnemen via mijn mailadres.

Met vriendelijke groeten, Ron gastheer te Houten Sauna

(Red: wij houden GEEN e-mailbestand bij en wij kunnen dit bericht derhalve niet doorsturen)


Redactie

Sauna Houten heet vanaf heden Thermen Houten. Dat je het maar weet, zo luidde de e-mail.


Marijke

9 december bezocht. Wij vonden deze sauna heel massaal en totaal schoon. Gedurende de dag 1 keer een jongen gezien met een sprayfles en een doekje. Schimmel op de tegels bij de douche in de kleedruimte, stofwolken op de vloer bij de zonnebanen, poep! op de muur bij een toilet, in de kruidenbaden dreef van alles, zodat we hier heel snel wel uitgingen!

Normaal zie je de hele dag mensen rondlopen die aan het schoonmaken zijn, hier niet! Voor het eerst van m’n leven na een saunabezoek bij thuiskomst onder de douche gegaan, gewoon omdat ik me absoluut niet schoon voelde!

Personeel was wel vriendelijk en de gezichtsbehandeling was prima!


A.M.Meijer

Ik wilde gaan eten tijdens een bezoek aan Thermen HOUTEN. Om 17.00 uur het restaurant ingelopen, we kregen een drankje en de kaart, we hebben besteld en om 17.55 maar eens gevraagd wanneer we ons eten zouden krijgen, daarna duurde het nog eens 20 minuten voordat het eten er was, ze waren ons dus gewoon vergeten.

Toen ik de eigenaar daar over aansprak, zag ik iemand van de bediening erg snel de keuken in lopen, ik denk dat ze gauw wat onderling afspraken, want toen de eigenaar ging navragen werd er gezegd dat we pas om 17.30 hadden besteld. Raar om 17.00 binnen komen en de kaart vragen en pas om 17.30 de bestelling komen opnemen.

In plaats van gewoon toegeven dat er wat fout was gegaan, arrogant vinden dat we zeikerds waren, bij de receptie stond de eigenares die er ook van wist en net zo arrogant reageerde. Restaurant SAUNA HOUTEN is wat ons betreft beslist geen aanrader, er kan altijd wat fout gaan, maar geef dat dan toe

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Thermen Houten – Mooie Sauna nabij Utrecht – SaunaGids

  1. Karen

    Gisteren bij sauna Houten geweest, werkelijk een heerlijke dag gehad! De ontvangst was top, plattegrondje met uitgebreide uitleg; wij voelden ons meteen welkom. De keuze in deze sauna is reuze, wij hebben ons de hele dag vermaakt met de vele verschillende soorten sauna’s, (bubbel)baden en op de heerlijke ligbedden in de tuin. Toegegeven; de faciliteiten zijn enigszins gedateerd, maar wel schoon en fris. Het bedienend personeel is uiterst vriendelijk en de commentaren die hier staan herkennen wij dus totaal niet. Het eten smaakte voortreffelijk en ook nog eens tegen een goede prijs. Een groot pluspunt is ook dat het hier rustig is en niet massaal. Vaak genoeg een bubbelbad of sauna voor ons alleen gehad.. dat is waar wij echt heerlijk van ontspannen! Een aanrader dus, voor wie op zoek is naar een rustige sauna en het bijbehorende rustige publiek.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *