Sauna Oosterhesselen – Spabron Hesselerbrug – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Oosterhesselen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Drenthe


Beschrijving van Sauna Oosterhesselen

Sauna OosterhesselenWij zijn dit weekend naar Sauna Oosterhesselen geweest en we hebben er genoten. De sauna is goed vernieuwd. Zwembad, bubbelbad, terrassen. Mooie architectuur, verzorgd ziet het er uit. ontspannen sfeer en wij hebben er lekker gegeten.

Goede en vriendelijke sfeer hangt er en het eten was goed. Bediening vlot en vriendelijk. Goed dat we in de omgeving deze sauna erbij hebben gekregen. Onthouden dus: Sauna Oosterhesselen of Spabron Hesselerbrug.

Jacqueline en C.


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Overijssel.
> Kies hier vanaf € 17,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Oosterhesselen

Spabron Hesselerbrug – Verl. Hoogeveensevaart 32 – Oosterhesselen – WebsiteVervolg beoordelingen

Karin

Aankomst

Wij zijn onlangs naar Sauna Oosterhesselen geweest. Wij zijn mijn vriend en ik. Het was al in de avond dat wij arriveerden. Toch zagen wij de mooie toegang tot de sauna. De brug en de hele entourage maakten het zo bijzonder.

Entree en sauna

De dame bij de entree verwelkomde ons vriendelijk. De sleutels van de kluizen gekregen en daar gaan we dan. Na ons uitkleden en met de badjassen aan en op slippers deden wij de eerste sauna. Eén met een lage temperatuur om ons lichaam eraan te laten wennen. De sauna had een bijzondere verlichting. Rood en dan weer geel. De kleuren hebben een bepaald effect op je organen. Zal wel zei mijn vriend. Dan kun je ook in de file een kuurtje doen. De rode remlichten he, voegde hij eraan toe.

Na ongeveer een kwartier gingen wij naar buiten. Eerst wat gedronken en toen ging ik naar de masseur. Niets voor mijn vriend. Ik vond het heerlijk en ook ontspannend. Had mijn vriend ook zo gehad, zonder mij, zei hij en het kost niets. Als de masseur een masseuse zou zijn geweest was zijn reactie wel anders geweest. Althans, in de vorige sauna had hij ook een masseuse, maar na 5 minuten kwam hij al terug. Hij kreeg niet wat hij wilde, zei hij. De masseuse heb ik niet meer gezien.

Eten

We gingen eten en hebben sate genomen. Een woord, heerlijk. Goed bereid en ook netjes gepresenteerd.

Daarna deden wij een opgieting. Was er al wat benauwd voor want ik weet wat voor opmerkingen mijn vriend kan maken. in een andere sauna zei hij dat ie hét moment gemist had en of zij het van dichtbij nog eens wilde doen. Buiten kregen wij fruit. Dat is niets voor hem. Hij houdt niet van gezonde dingen.

Sauna Oosterhesselen is mooi en schoon. Een gezellige sauna.

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *