Sauna Swoll tussen Zwolle en Heino | Reviews | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Swoll plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Overijssel


Beschrijving van Sauna Swoll

sauna swollMet ons gezin gaan we op zaterdagmiddag vaak naar Sauna Swoll te Zwolle. Voor ons best wel even rijden, maar de moeite waard. Het is een aanrader voor gezinnen met kinderen van 6 tot 18 jaar. Er komen veel kinderen en er is ruimte voor de kinderen (er is bijvoorbeeld een groot zwembad en een zeer groot bubbelbad). De genoemde leeftijdcategorie is er ruimschoots aanwezig (wat vooral naar onze ervaring bij anders Sauna ’s niet het geval is, daar zie je veel oude mensen). Voor ons is deze sauna een feest. Wij gaan lekker de sauna in, terwijl onze kinderen kunnen spelen in de vele baden. De gezellige familiesfeer is heerlijk en men kijkt niet raar wanneer kinderen enthousiast of vrolijk doen, danwel uitbundig zijn. Wat is er aanwezig?

– 2 saunacabines (1 stilte en 1 kletsruimte), beide ruim
– 1 stoomcabine, zeer ruim
– Wisselbad (warm naar koud), beide zeer ruim, leuk voor de kinderen je kunt van de ene naar de andere wisselen.
– Bubbelbad (zeer ruim, groot. Geen rond bubbelbadje, maar een zeer grote zit gelegenheid, ook ideaal voor de kinderen)
– Piramidebad (zeer warm water bad om te relaxen) ook deze is groot opgezet, gemakkelijk kunnen er 15 personen in.
– Zwembad (buiten), 30-graden en er kunnen baantjes getrokken worden want het zwembad is in verhouding tot andere Sauna ’s zeer groot te noemen. Natuurlijk zijn er ook douches, koud bad er is een restaurant en een ligweide. Ook buiten kan men zitten of afkoelen door door de mooie omgeving te lopen (je kan best ver lopen en dat is heerlijk).

Sauna Swoll is echt een sauna voor gezinnen met kinderen, een aanrader! Oudere mensen komen er wel, maar niet zo veel.

Anny


Profiteer van sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Swoll

Sauna Thermen Swoll – Heinoseweg 26 – Zwolle – WebsiteVervolg beoordelingen

Teun van Vliet

Geen aanrader
Keuken is matig en erg lang wachten op het eten een anderhalf uur
Klein maar wel een leuke sauna maar met de prijs niet in andere verhoudingen ligt.
Sauna Swoll is geen aanrader


Mirjam

Ik heb vandaag met een vriendin een verwenarrangement gehad en het was met recht verwennen!!! Een super sauna met super vriendelijk personeel!! Een geweldige massage gehad, lekker gegeten en topsauna’s! Dit was echt genieten!!


Derrek

Wij behoren tot die “oudere” bezoekers van sauna Swoll. Een heel prettige sauna, niet groot en niet klein maar alles is aanwezig. Goede opgietingen en het personeel doet erg zijn best. Heerlijk voor een dagje relaxt ontspannen. Zeker een aanrader!

Jouw SaunaGids


3 thoughts on “Sauna Swoll tussen Zwolle en Heino | Reviews | SaunaGids

 1. Mevr.Spieard

  Vandaag voor het eerst bij sauna Zwoll geweest
  Echt een aanrader,vriendelijk personeel,het eten is echt super goed en heerlijk….de sauna’s en zwembad enz.was geweldig goed

  Reply
 2. Richard

  Normaal gesproken klimmen wij niet zo snel in de pen om ervaringen op te schrijven maar deze wilden we jullie toch niet onthouden.

  Het begint als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, er wordt je bij inschrijven 20% korting beloofd. Leuk dachten wij, dat doen we. Zodra je echter ingeschreven bent blijkt de bon alleen geldig te zijn op de dag-entree prijs. Voelden ons dus een beetje gen**id. Want wij willen graag van de sauna gebruik maken maar hebben geen groot budget.
  Vorige maand toch maar gegaan, na vijf uur, op het avond tarief van 18,50 pp.
  Faciliteiten prima en ook de opgieting was fijn. Kregen er wel honger van dus twee salades besteld, we moeten stellen je krijgt behoorlijk gevulde salades maar echt lekker waren ze niet. De salade van mijn vriendin heeft nauwelijks gegeten terwijl ze echt niet kieskeurig is. Dus zo’n 30 euro weggegooid.
  Gisteren weer een bezoekje gebracht en hadden het plan om dit keer, als we trek kregen, gewoon een tosti te bestellen.
  Rond 7 uur was het zover en wilde deze bestellen, toen werd ons medegedeeld dat alle kleine broodjes waaronder de tosties, na 5 uur niet meer geserveerd werden.
  Dat was balen ! Zo wordt je dus gedwongen om een veel duurdere maaltijd te bestellen als je trek krijgt.
  Bij het afrekenen van de sauna toch even gevraagd waarom er geen tosties meer besteld konden worden na 5 uur, terwijl het gewoon op de kaart staat.
  Het antwoord: dat het is om de keuken te ontlasten want tosties maken was, volgens de dame achter de balie, zeer arbeids intensief.
  Op mijn vraag wat is er zo arbeids intensief dan, het is toch gewoon wat ham en kaas tussen twee sneetjes brood , het geheel in het tosti ijzer gooien en wachten op de ping dat ze klaar zijn?
  Ja meneer maar we hebben geen kant en klare tosties, we moeten alles zelf maken, zoals het snijden van het brood. Wat een L*L verhaal.
  Zeg gewoon de waarheid, dat je meer omzet wilt genereren door alleen duurdere maaltijden te verkopen na 5 uur. Maar hoe dom kun je zijn: twee tosties maken kost minder dan één minuut en ze kosten bijna 6 euro per stuk, reken zelf maar uit hoeveel winst ze hier weggooien. Wij hebben op de terug reis maar een mcDonalds gedaan, hadden daar prima kipburgers en shakes voor minder dan de prijs van die twee tosties.
  Hoewel de sauna facilliteiten prima waren geven we toch maar twee sterren, we wilden eigenlijk één ster geven maar de beschrijving vreselijk die daarbij hoort is niet van toepassing.
  Tot slot, jammer dat een bedrijf zoals sauna swoll, mensen met een smalle beurs op deze manier wegjagen.

  Reply
 3. Arnaud

  Gisteren gebeld met de de bedoeling om een saunabezoek te boeken en met de vraag of zij de nederlandsesaunacadeaubon accepteren. Na navraag door de dame die ik sprak, bevestigde zij dat zij de bon accepteren. Nog eens duidelijk gevraagd of ze het zeker wist, want we moesten een eind rijden naar Zwolle. Opnieuw bevestigde ze dat het geen probleem was.
  Vandaag naar Zwolle getogen en wat schetst onze verbazing: de bon wordt niet geaccepteerd. De man die ons te woord stond beweerde dat ik aan de telefoon gezegd zou hebben dat we een pasje hadden. Dat is pertinent niet waar. Vervolgens kreeg ik het verwijt dat ik helemaal niet had hoeven te bellen. Ik kon toch op de site zien dat ze de bon niet accepteren… En hij mopperde dat zij 45% aan de uitgevende organisatie moesten afdragen. Vervolgens zijn wij huiswaarts gekeerd.
  Mijn analyse: de kachels stonden allemaal aan, de baden waren gevuld met water en al warm. Voor twee mensen extra maken zij geen extra kosten. Als wij naar de sauna gaan, nemen wij het er lekker van. Eten, drinken, borrelen. Met andere woorden, ze zouden aan ons verdiend hebben. Nu zijn er alleen maar verliezers. Wij hebben 1,5 uur in de auto gezeten, 12 liter benzine verstookt en zijn gefrustreerd. Sauna Swoll heeft niets verdiend. Het enige dat zij eraan overhouden is dat, als wij het er met mensen over hebben, dit verhaal vertellen….

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *