Sauna Swoll – Sauna Zwolle Arrangementen – SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Swoll plaatsen, klik dan hier


Beschrijving van Sauna Swoll

Sauna SwollMet ons gezin gaan we op zaterdagmiddag vaak naar Sauna Swoll te Zwolle. Voor ons best wel even rijden, maar de moeite waard. Het is een aanrader voor gezinnen met kinderen van 6 tot 18 jaar. Er komen veel kinderen en er is ruimte voor de kinderen (er is bijvoorbeeld een groot zwembad en een zeer groot bubbelbad). De genoemde leeftijdcategorie is er ruimschoots aanwezig (wat vooral naar onze ervaring bij anders Sauna ‘s niet het geval is, daar zie je veel oude mensen). Voor ons is deze sauna een feest. Wij gaan lekker de sauna in, terwijl onze kinderen kunnen spelen in de vele baden. De gezellige familiesfeer is heerlijk en men kijkt niet raar wanneer kinderen enthousiast of vrolijk doen, danwel uitbundig zijn. Wat is er aanwezig?

– 2 saunacabines (1 stilte en 1 kletsruimte), beide ruim
– 1 stoomcabine, zeer ruim
– Wisselbad (warm naar koud), beide zeer ruim, leuk voor de kinderen je kunt van de ene naar de andere wisselen.
– Bubbelbad (zeer ruim, groot. Geen rond bubbelbadje, maar een zeer grote zit gelegenheid, ook ideaal voor de kinderen)
– Piramidebad (zeer warm water bad om te relaxen) ook deze is groot opgezet, gemakkelijk kunnen er 15 personen in.
– Zwembad (buiten), 30-graden en er kunnen baantjes getrokken worden want het zwembad is in verhouding tot andere Sauna ‘s zeer groot te noemen. Natuurlijk zijn er ook douches, koud bad er is een restaurant en een ligweide. Ook buiten kan men zitten of afkoelen door door de mooie omgeving te lopen (je kan best ver lopen en dat is heerlijk).

Sauna Swoll is echt een sauna voor gezinnen met kinderen, een aanrader! Oudere mensen komen er wel, maar niet zo veel.

Anny


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Overijsel.
> Kies hier vanaf € 17,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Swoll

Sauna Thermen Swoll – Heinoseweg 26 – Zwolle – WebsiteVervolg beoordelingen

Teun van Vliet

Geen aanrader
Keuken is matig en erg lang wachten op het eten een anderhalf uur
Klein maar wel een leuke sauna maar met de prijs niet in andere verhoudingen ligt.
Sauna Swoll is geen aanrader


Mirjam

Ik heb vandaag met een vriendin een verwenarrangement gehad en het was met recht verwennen!!! Een super sauna met super vriendelijk personeel!! Een geweldige massage gehad, lekker gegeten en topsauna’s! Dit was echt genieten!!


Derrek

Wij behoren tot die “oudere” bezoekers van sauna Swoll. Een heel prettige sauna, niet groot en niet klein maar alles is aanwezig. Goede opgietingen en het personeel doet erg zijn best. Heerlijk voor een dagje relaxt ontspannen. Zeker een aanrader!


Een gedachte over “Sauna Swoll – Sauna Zwolle Arrangementen – SaunaGids

  1. Arnaud

    Gisteren gebeld met de de bedoeling om een saunabezoek te boeken en met de vraag of zij de nederlandsesaunacadeaubon accepteren. Na navraag door de dame die ik sprak, bevestigde zij dat zij de bon accepteren. Nog eens duidelijk gevraagd of ze het zeker wist, want we moesten een eind rijden naar Zwolle. Opnieuw bevestigde ze dat het geen probleem was.
    Vandaag naar Zwolle getogen en wat schetst onze verbazing: de bon wordt niet geaccepteerd. De man die ons te woord stond beweerde dat ik aan de telefoon gezegd zou hebben dat we een pasje hadden. Dat is pertinent niet waar. Vervolgens kreeg ik het verwijt dat ik helemaal niet had hoeven te bellen. Ik kon toch op de site zien dat ze de bon niet accepteren… En hij mopperde dat zij 45% aan de uitgevende organisatie moesten afdragen. Vervolgens zijn wij huiswaarts gekeerd.
    Mijn analyse: de kachels stonden allemaal aan, de baden waren gevuld met water en al warm. Voor twee mensen extra maken zij geen extra kosten. Als wij naar de sauna gaan, nemen wij het er lekker van. Eten, drinken, borrelen. Met andere woorden, ze zouden aan ons verdiend hebben. Nu zijn er alleen maar verliezers. Wij hebben 1,5 uur in de auto gezeten, 12 liter benzine verstookt en zijn gefrustreerd. Sauna Swoll heeft niets verdiend. Het enige dat zij eraan overhouden is dat, als wij het er met mensen over hebben, dit verhaal vertellen….

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *