Sauna Saré – Thermen & Beauty in Deurningen – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Saré plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Overijssel


Beschrijving van Sauna Saré

Sauna SaréHallo, ik ben geen echte kenner, kom eens per jaar ofzo in de sauna. Afgelopen week ben ik bij Sauna Saré geweest in Deurningen (dichtbij Oldenzaal). Bij deze wat over mijn bevindingen.
Deze sauna is geruime tijd geleden gedeeltelijk afgebrand (brand ontstond geloof ik in het restaurant) en is daarna in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat: een moderne schone sauna met veel faciliteiten en variatie.

Na de brand

Voorbeeld van wat moderne snufjes:
– Ontgrendeling van je kledingkastje met pin-code, je loopt dus nooit meer met een bandje met sleutel rond.
– Caldarium en stoombaden met sterrenhemels die van kleur veranderen.
– Dompelbad buiten en bubbelbad binnen met lampen die van kleur veranderen.
– Designer-fonteintjes e.d.

Sauna Saré

De opzet van Sauna Saré binnen is ruim. Er zijn voldoende douches, kledinghaakjes en plankjes voor shampoo e.d. Het ziet er allemaal schoon uit. Binnen is het volgende te vinden: Infra-rood sauna, kleuren-sauna 75 gr., derde sauna. (dacht ik, niet zeker) Caldarium met sterrenhemel (=ruimte met verwarmde tegels, muziekje) stoombad met sterrenhemel en mentholluchtje, idem met citroen-achtig luchtje, 2 voetenbaden, bubbelbad, dompelbad, koude douches met allemaal verschillende douchekoppen, fonteintje met gekoeld drinkwater.

Buiten: omgeving met veel bomen, terras met ligstoelen, grasveld, koude douche, verwarmd zwembad, bubbelbad, groot dompelbad, Sauna 85 gr., Sauna 75 gr. met bordje stilte a.u.b. (alleen niemand houdt zich eraan)

Auf-guss

Verder gaan ze nu ook bij Sauna-Sare op de Duitse toer met een Auf-guss elk uur, een echte aanrader voor wie wat extra wil zweten. Er wordt in de 85 gr. sauna (buiten) door een sauna-medewerker, in vier porties, water met een etherische olie op de stenen gegooid en vervolgens wordt door hem met een handdoek de lucht gecirculeerd. Hierna gaat hij voor ieder persoonlijk in de cabine staan en wuift je met de handdoek extra hete lucht toe. De eerste ronde valt wel mee, maar reken maar dat het na zo’n tien minuten bij de vierde ronde allang niet meer voelt als 85 graden… Tussendoor krijg je vers fruit te eten en aan het eind krijg je een handvol ijsklontjes om je mee in te wrijven. errrrrug lekker.

Restaurant

Het restaurant met de rustruimte is mooi ingericht met luie stoelen om de openhaard, fauteuils, banken en eethoeken. Het eten was lekker. Ik heb er een broodje gerookte zalm met dillesaus (7,-) gehad en een saunadrankje (fruit met koolzuurhoudend cassis-achtig iets, 3,30). Alleen erg jammer dat je hier door de rokers-ruimte moet om bij de niet-rokers te komen. De toegangsprijs voor deze sauna is hoog (naar mijn maatstaven) 17,50. Als je voor 11:00 komt op maandag, woensdag en vrijdag krijg je hierop 2,- korting.

Al met al vind ik deze sauna een aanrader !

Groeten, Marijke


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Overijssel.
> Kies hier vanaf € 17,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Saré

Saré Sauna Beauty-Center – Oldenzaalsedijk 22 – Deurningen – WebsiteVervolg beoordelingen

Jacq. M.

Na een lange tijd toch maar weer een keer naar Sauna Saré gegaan. Het is er nog altijd mooi. Maar dan komt het, overal zie je camera’s en dat vind ik niet fijn. Ook het eten was niet wat ik verwacht. Hierna doen we, zoals zo vaak, weer Thermen Busseloo.

Jouw SaunaGids


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *