Sauna Saré – Thermen in Deurningen | Reviews & Acties

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Saré plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Overijssel


Beschrijving van Sauna Saré

sauna sareHallo, ik ben geen echte kenner, kom eens per jaar ofzo in de sauna. Afgelopen week ben ik bij Sauna Saré geweest in Deurningen (dichtbij Oldenzaal). Bij deze wat over mijn bevindingen.
Deze sauna is geruime tijd geleden gedeeltelijk afgebrand (brand ontstond geloof ik in het restaurant) en is daarna in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat: een moderne schone sauna met veel faciliteiten en variatie.

Na de brand

Voorbeeld van wat moderne snufjes:
– Ontgrendeling van je kledingkastje met pin-code, je loopt dus nooit meer met een bandje met sleutel rond.
– Caldarium en stoombaden met sterrenhemels die van kleur veranderen.
– Dompelbad buiten en bubbelbad binnen met lampen die van kleur veranderen.
– Designer-fonteintjes e.d.

Sauna Saré

De opzet van Sauna Saré binnen is ruim. Er zijn voldoende douches, kledinghaakjes en plankjes voor shampoo e.d. Het ziet er allemaal schoon uit. Binnen is het volgende te vinden: Infra-rood sauna, kleuren-sauna 75 gr., derde sauna. (dacht ik, niet zeker) Caldarium met sterrenhemel (=ruimte met verwarmde tegels, muziekje) stoombad met sterrenhemel en mentholluchtje, idem met citroen-achtig luchtje, 2 voetenbaden, bubbelbad, dompelbad, koude douches met allemaal verschillende douchekoppen, fonteintje met gekoeld drinkwater.

Buiten: omgeving met veel bomen, terras met ligstoelen, grasveld, koude douche, verwarmd zwembad, bubbelbad, groot dompelbad, Sauna 85 gr., Sauna 75 gr. met bordje stilte a.u.b. (alleen niemand houdt zich eraan)

Auf-guss

Verder gaan ze nu ook bij Sauna-Sare op de Duitse toer met een Auf-guss elk uur, een echte aanrader voor wie wat extra wil zweten. Er wordt in de 85 gr. sauna (buiten) door een sauna-medewerker, in vier porties, water met een etherische olie op de stenen gegooid en vervolgens wordt door hem met een handdoek de lucht gecirculeerd. Hierna gaat hij voor ieder persoonlijk in de cabine staan en wuift je met de handdoek extra hete lucht toe. De eerste ronde valt wel mee, maar reken maar dat het na zo’n tien minuten bij de vierde ronde allang niet meer voelt als 85 graden… Tussendoor krijg je vers fruit te eten en aan het eind krijg je een handvol ijsklontjes om je mee in te wrijven. errrrrug lekker.

Restaurant

Het restaurant met de rustruimte is mooi ingericht met luie stoelen om de openhaard, fauteuils, banken en eethoeken. Het eten was lekker. Ik heb er een broodje gerookte zalm met dillesaus (7,-) gehad en een saunadrankje (fruit met koolzuurhoudend cassis-achtig iets, 3,30). Alleen erg jammer dat je hier door de rokers-ruimte moet om bij de niet-rokers te komen. De toegangsprijs voor deze sauna is hoog (naar mijn maatstaven) 17,50. Als je voor 11:00 komt op maandag, woensdag en vrijdag krijg je hierop 2,- korting.

Al met al vind ik deze sauna een aanrader !

Groeten, Marijke


Sauna Saré neemt op de Sauna Top 10 van 2022 de 9e plaats in.


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoHotel Erve Hulsbeek en entree Saré Thermen
2-daags Sauna arrangement vanaf € 70,00 klik hier

Hotel SpecialsHotelSpecials met haar wellness breaks
Erve Hulsbeek **** en Saré Thermen & Beauty
> Wellness break va € 155,00 per kamer! Klik hierGegevens van Sauna Saré

Saré Sauna Beauty-Center – Oldenzaalsedijk 22 – Deurningen – WebsiteVervolg beoordelingen

Matilde

Het is er schoon en netjes, maar het wordt wel steeds duurder. En het eten is niet beter geworden. En de entree is schrikken.
Ga daar niet mee door, we komen graag in Sauna Saré maar niet zo.


Th

Goede sauna, jammer dat er zo weinig aufguss is. Bij de zo’n prijs mag je meer verwachten. Verder alles prima bij Sare.


Jacq. M.

Na een lange tijd toch maar weer een keer naar Sauna Saré gegaan. Het is er nog altijd mooi. Maar dan komt het, overal zie je camera’s en dat vind ik niet fijn. Ook het eten was niet wat ik verwacht. Hierna doen we, zoals zo vaak, weer Thermen Bussloo.

Jouw SaunaGids


6 thoughts on “Sauna Saré – Thermen in Deurningen | Reviews & Acties

 1. Pingback: Sauna Top 10 2022 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 2. Hans Hofte Hans

  Sauna Sare is een mooi bedrijf. Alle sauna faciliteiten die een sauna bedrijf moet hebben zijn er MAAR er is GEEN hotel voorziening. Dus extra betalen en ver rijden naar een hotel. En met een camper moet je parkeren op een camper parkeerplaatsen en dus ook betalen en een heel eind lopen met je zware sauna tas. Maar vlak in de buurt in het buitengebied van Enschede ligt het Hotel en Restaurant en een geweldig Sauna bedrijf Huize Holterhof. Dus boek je een hotel overnachting mag je GRATIS 2 dagen naar de sauna en kom je met de camper mag je GRATIS parkeren voor de deur met stroom aansluiting. Dus vanuit de camper of het hotel gewoon in de badjas naar de sauna. Dat is service.

  Reply
 3. Hans en Francisca Hofte

  Ja een geweldig mooi sauna bedrijf. Ik ( wij mijn Vrouw en ik ) komen ( kwamen) er meer dan 35 jaar elke Zondag aanwezig. Maar ik ben er niet meer welkom. Waarom?? Ik hoop dat de eigenaar tot bezinning komt en mij gaat bellen. Of een persoonlijk gesprek zo dat we er samen uitkomen. WIE WEET.

  Reply
  1. PD

   Je kunt een vraag stellen waarop je het antwoord al weet.

   Wellness, sauna zijn een rustgevend gebeuren.
   Gasten komen niet voor berichtgeving of andere ongevraagde info of voor een bepaald iemand.
   Gasten genieten en komen graag voor rust.
   Dit is goed bedoelde informatie, het komt allemaal zeker weer goed!

   Reply
  2. Monique

   Helaas komen er gasten die buitengewoon irritant kunnen zijn en waar (nieuwe) gasten absoluut niet op zitten te wachten! Een taak, waar om gevraagd kan worden bij de receptie, is niet aan een vaste gast die er elke zondag op gebrand is en haarfijn aanvoelt of iemand een nieuwkomer is, om ongevraagd informatie te verstrekken! En dan al dat geklaag! Ook wanneer er nieuwe gasten in de buurt zitten! Heb je een klacht? Deponeer deze bij de werknemers/balie en niet bij andere (nieuwe) gasten!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *