Sauna Ommen – Hampshire Paping Hotel | Reviews & Acties

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Ommen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Overijssel


Beschrijving van Sauna Ommen

sauna ommenSauna Ommen is een kleinschalige sauna. De rustruimte en restaurant doen wat eenvoudig en daarmee niet zo gezellig aan.

De temperatuur in de ton sauna is te laag, maar het ruikt er heerlijk. Wij houden ervan dat het zwembad koud is en dat wij geen chloor ruiken. Het bubbelbad is echt top. Nu nog een buitenzwembad … De vijver is niet bijzonder, jammer, en dan al die muggen. Maak er een zwembad van …

Sauna Ommen is vooral een rustige sauna. Wij komen echt terug.

Wil


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, Nederlands grote sauna boekingssite
Hoogste kortingen voor Sauna & Beauty Ommen
> Kies hier vanaf € 19. Ook leuk als cadeau!

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Ommen

Hampshire Paping Hotel & Spa – Stationsweg 29 – Ommen – Website

Sauna Ommen biedt badkledingdagen.
> Meer over damesdagen en badkledingdagenFam. Van Santen

Deze sauna is klein, maar lekker rustig. De relax ruimte en restaurant doen wat eenvoudig aan. Zou ik wat aan doen. De tonsauna werkt niet goed, wat iets te koud. dat las ik elders ook al. Vond het wel lekker ruiken. Het binnenzwembad is ook wat aan de koude kant en dat vinden wij juist fijn. Dus daar geen klacht over. Van het bubbelbad, dat je buiten vindt, niets dan lof. Wat ik wel verwacht van een sauna is een buitenzwembad en dat is er hier niet. De vijver buiten zou ook iets meer kunnen zijn, wij zagen de lol er niet van in. En dan die muggen? Hoe dan ook een prima sauna voor een dagdeel.


J en M

We waren al een hele tijd niet in deze sauna geweest. Dan een meer actueel review van ons. De kleurensauna is top, de buitensauna vonden wij toch wel te warm. Wij zijn echte saunagangers, maar die overhitte hoeft niet van ons. Tonsauna was wat te eenvoudig en te koud ook. Zo heb je wel een afwisseling, maar niet wat wij willen. Jammer ook dat het binnenzwembad toen en ook nu nog te koud is.
Het eten kun je hier beter vergeten, thuis iets opwarmen van de vorige dag geeft meer smaak en dat voor een restaurant. Het personeel is vriendelijk en correct.


Annelies

Wij komen vaker in Sauna Ommen en het bevalt ons daar prima. Alles is goed in orde. Sauna en zwembad zijn heerlijk. Het eten heeft ons goed gesmaakt.

Jouw SaunaGids


2 thoughts on “Sauna Ommen – Hampshire Paping Hotel | Reviews & Acties

  1. P+H

    wij zijn hier in juni 2017 geweest en het is ons goed bevallen wij hebben er die dag twee keer gegeten en hebben daar zeker geen klachten over het smaakte goed en er was genoeg ; ).
    we hebben wel een minpunt de douches op het sauna plein hadden ons inzien te weinig kracht.
    voor de rest hebben we een plezierige dag gehad.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *