Spa Wellness Lomm | Reviews | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Spa Wellness Lomm plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Limburg


Beschrijving van Spa Wellness Lomm

spa wellness lommDit is de sauna waar wij vaak naartoe gaan. Al vanaf dat de sauna werd geopend. De sauna vind je tussen Venlo en Arcen.

Het geeft een beetje “we zijn thuis gevoel”. Netjes, schoon en gezellig. Er is veel te doen. Veel wel zes sauna’s en ook fijne rustruimtes. De rozensauna is mijn favoriet. Zwembaden, binnen en buiten. Whirlpools.

Het restaurant vinden wij prima. Vriendelijke bediening en de prijzen zijn niet te gek.


Profiteer van sauna aanbiedingen

Sauna uitje Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Spa Wellness

Spa Wellness Lomm – Rijksstraatweg 38 – LOMM – WebsiteVervolg beoordelingen

Maria

We hebben genoten. Alles nog zo nieuw. We gaan vaker!!


Tony

Bijzonder om mee te maken, eerst naar de oude sauna en daarna een hele nieuwe. En de sauna is echt mooi!! De tuin, de sauna’s het terras en restaurant. Het klopt!!

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “Spa Wellness Lomm | Reviews | SaunaGids

 1. frances dortmans

  Ik had een tas met spullen laten staan….Vanwege de grote afstand zijn ze keurig verstuurd. Dankjewel voor de service Liieke! Overigens hebben we met vriendinnen een prima dagje in de sauna doorgebracht.
  Tot een volgende keer.

  Reply
 2. EH

  Ben gisteren 29-12-2022 voor de laatste keer hier geweest. Heb 2 keer een uur in het restaurant zitten lezen zonder dat iemand ook maar de moeite genomen heeft om te komen vragen of ik iets wilde eten of drinken. Volgens mij is het restaurant toch de voornaamste bron van inkomsten? Daarnaast was het binnen zo vochtig dat het er bijna regende. De geur die er hing was ook niet fijn. De warme douches deden het niet. Jammer dat het zo achteruit gaat maar dit was mijn allerlaatste bezoek aan deze sauna. En als je er iets van zegt als je weg gaat wordt je schaapachtig aangekeken.
  Zonde het was ooit best goed.

  Reply
 3. Petra

  Zeker een lekkere sauna, we hebben erg genoten. Was wel erg rustig, hoop voor deze sauna dat er meer klanten komen want dat hebben ze verdiend. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en je kan je er zeker een dag vermaken.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *