Sauna Roermond – Dennenmarken Beauty – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Roermond plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Limburg


Beschrijving van Sauna Roermond

Sauna RoermondVreemd dat hij er nog niet bij staat de Sauna Roermond Dennenmarken. Zeer mooie Sauna waar we onlangs naar toe zijn geweest. Naar ik begrepen is deze niet zo lang geleden verbouwd en het ziet er dan ook allemaal heel netjes uit. Royaal aanbod modern strak interieur, frisse uitsraling. Maar toch een echte aanrader.

Roel


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Limburg.
> Kies hier vanaf € 13,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Roermond

Dennenmarken Sauna & Beauty – Elmpterweg 46 – Roermond – WebsiteVervolg beoordelingen

W

Ben al heel vaak in Sauna Roermond geweest. Helaas zie ik het er niet meer zo zitten. als ik naar de andere sauna’s kijk dan zie je toch wel het verschil.

Ook nog eens trammelant met een bediende in de keuken. Ik mocht niet … en niet … Waar ben ik dan, dacht ik toen. Belachelijk.

Ga weer naar sauna Born of Geldrop.


Chantal

De sauna is niet meer zoals het ooit was. Dus trap niet in die aanbiedingen. Je bent wel goedkoop uit maar je krijgt er ook niet veel voor. Door al die acties was het er wel erg druk.

Veel gepraat dis relaxen is er ook al niet bij. Douches waardeloos, kun je maar beter overslaan. Bij de opgietingen was het feest, zo bleek mij uit het geratel om mij heen.

De sauna ziet er beroerd uit. Kappen daar.


Bob W.

Sauna Roermond is prettig. Veel prive, dis je komt tot je rust. Het was helemaal niet druk. dat vind ik fijn. Ligbedden buiten, zie je niet in alle sauna’s of ze zijn bezet. Opgietingen heel deskundig en met fijne geuren.

Eten goed en niet te duur. prima sauna zo.

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “Sauna Roermond – Dennenmarken Beauty – SaunaGids

  1. Annie

    Wij komen al minstens 20 jaar bij sauna Dennenmarken en nog altijd verheugen wij ons als we weer een dag gaan. Wij rijden er bijna een uur voor om naar de sauna te gaan, maar dat hebben we er graag voor over. Altijd schoon, netjes. Eten is ook prima in orde. En, vriendelijk personeel. Niks mis mee, een aanrader.

    Reageren
  2. Ralf

    Sauna is inderdaad in verval. Onderhoud wordt nagelaten (buiten de Rusische sauna waar niemand echt om vroeg) en ligbedden doen pijn aan je kont nadat je er een kwartier hebt op gelegen. Douches binnen zijn sauna-onwaardig. Het dompelbad is ook weken kapot geweest, waardoor goed afkoelen in de zomer niet mogelijk was (maar dit wordt niet gemeld op de website en de prijs wordt niet aangepast). Ook als je frietjes wil bij je salade ipv brood, mag je daar tegenwoordig meteen extra voor betalen. In het verleden was dit nooit. Met het eten ansicht is zeker niets mis. Personeel is wel vriendelijk en correct. Opgietingen kan ik wel waarderen (wordt inderdaad wel wat bij gekletst of anderszins toegestaan). Saunacomplex heeft in potentie zoveel te bieden. Dit vraagt alleen een klein beetje aandacht voor het zetten van de puntjes op de ‘i’. Jammer, dat dit niet gebeurt nu dochterlief de sauna van paps heeft overgenomen. Neemt niet weg, dat ik de sauna nog blijf bezoeken, omdat ik een andere sauna’s in Limburg niet beter vindt. Groot pluspunt blijft het buitenzwembad dat in de wintermaanden goed koud is. Ik vind het zelf vervelend als saunacomplexen het zwembad dan gaan verwarmen, daar de kou supergezond is voor het lichaam (alleen een kwestie van wennen).

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *