Sauna Roermond – Dennenmarken Beauty – SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Roermond plaatsen, klik dan hier


Beschrijving van Sauna Roermond

Sauna RoermondVreemd dat hij er nog niet bij staat de Sauna Roermond Dennenmarken. Zeer mooie Sauna waar we onlangs naar toe zijn geweest. Naar ik begrepen is deze niet zo lang geleden verbouwd en het ziet er dan ook allemaal heel netjes uit. Royaal aanbod modern strak interieur, frisse uitsraling. Maar toch een echte aanrader.

Roel


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Limburg.
> Kies hier vanaf € 16,20. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Roermond

Dennenmarken Sauna & Beauty – Elmpterweg 46 – Roermond – WebsiteVervolg beoordelingen

W

Ben al heel vaak in Sauna Roermond geweest. Helaas zie ik het er niet meer zo zitten. als ik naar de andere sauna’s kijk dan zie je toch wel het verschil.

Ook nog eens trammelant met een bediende in de keuken. Ik mocht niet … en niet … Waar ben ik dan, dacht ik toen. Belachelijk.

Ga weer naar sauna Born of Geldrop.


Chantal

De sauna is niet meer zoals het ooit was. Dus trap niet in die aanbiedingen. Je bent wel goedkoop uit maar je krijgt er ook niet veel voor. Door al die acties was het er wel erg druk.

Veel gepraat dis relaxen is er ook al niet bij. Douches waardeloos, kun je maar beter overslaan. Bij de opgietingen was het feest, zo bleek mij uit het geratel om mij heen.

De sauna ziet er beroerd uit. Kappen daar.


Bob W.

Sauna Roermond is prettig. Veel prive, dis je komt tot je rust. Het was helemaal niet druk. dat vind ik fijn. Ligbedden buiten, zie je niet in alle sauna’s of ze zijn bezet. Opgietingen heel deskundig en met fijne geuren.

Eten goed en niet te duur. prima sauna zo.


2 gedachten over “Sauna Roermond – Dennenmarken Beauty – SaunaGids

  1. Annie

    Wij komen al minstens 20 jaar bij sauna Dennenmarken en nog altijd verheugen wij ons als we weer een dag gaan. Wij rijden er bijna een uur voor om naar de sauna te gaan, maar dat hebben we er graag voor over. Altijd schoon, netjes. Eten is ook prima in orde. En, vriendelijk personeel. Niks mis mee, een aanrader.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *