Sauna Horn – Top Alivio Wellness | Reviews | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Horn plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Limburg


Beschrijving van Sauna Horn

sauna hornDoor een tip kwam ik in Horn. Hier bevind zich Sauna Horn – Top Alivio; een sauna waar je heen gaat omdat daar 2 woorden de boventoon voeren gezellig en gemoedelijk. (eigenlijk z’n plekje waarbij je iets hebt van niet aan iedereen vertellen) We gaan hier in het noorden graag naar Sauna Gorredijk voor wie deze sauna kent is het in limburg ook goed toeven. Aangezien ik niet iemand ben voor groot en veel luxe is dit erg fijn.

Er zijn: stoombad, kruiden sauna, panoramasauna, mexicaansesauna, binnen en buiten zwembad, whirlpool. De sauna cabines zijn zeer ruim. In de mexicaanse sauna is 2 x daag de opgieting welk ook netjes verzorgd is met de ijsblokjes en fruit.

Wat er ook heel prettig dat er zeker niet de badjas cultuur is die ik thermen 2000 vreselijk haat. Binnen aan de bar natuurlijk met badjas maar in de rest van het geheel en buiten loop je zoals jij je prettig voelt. En dat is voor de meeste van ons denk ik toch wel bloot gezien de het feit dat op je site sauna en naturisme eigenlijk hand in hand gaan.

Afkoelen: binnen en buiten met douche, dompelbad, nevelsproeier. Een restaurant meet een prima kaart. Ruim opgezette rustruimte met banken en hangmatten. Kortom niet de omvang van super groot maar gezellig en met het vriendelijke personeel is dit zeker een aanrader.

Leo


Profiteer van sauna aanbiedingen

Sauna uitje Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hier


Gegevens van Sauna Horn

Saunacentrum Top Alivio – Heythuyserweg 1 – Horn – Website

Sauna Horn heeft een damesdag.
> Meer over damesdagenVervolg beoordelingen

hendrikx

Vind Sauna Horn hartstikke fijn, kom er meer als 25 jaar. heb het mee zien groeien. alleen een nadeel, voor te rusten moet je een trap op , er zijn mensen die slecht de trap op kunnen, daar is geen rekening mee gehouden, jammer en dat de ligbedjes weg zijn bij het bubbelbad. maar de rest krijgt van een dikke een dikke 10 gewoon ff lekker relaxen en ontspannen is Sauna Horn fijn om als ff er naar toe te gaan.

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Sauna Horn – Top Alivio Wellness | Reviews | SaunaGids

  1. Tom

    Intieme en gezellige sauna. Personeel is zeer vriendelijk en de keuken is geweldig. En iedere opgieting is een belevenis!

    Reply
  2. hendrikx

    Vind het in horn hartstikke fijn, kom er meer als 25 jaar. heb het mee zien groeien. alleen een nadeel, voor te rusten moet je een trap op , er zijn mensen die slecht de trap opkunnen, daar is geen rekening mee gehouden, jammer en dat de ligbedjes weg zijn bij het bubbelbad. maar de rest krijgt van een dikke een dikke 10 gewoon ff lekker relaxen en en ontspannen is horn fijn om als ff er naar toe te gaan.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *