Sauna Makkum – Beautyresort de Leliehof – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Makkum plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Friesland


Beschrijving van Sauna Makkum

Sauna MakkumBeautyresort de Leliehof in Makkum. Het sauna gedeelte bestaat o.a uit twee droge sauna’s, een Turks stoombad, een infrarood sauna, ruime whirlpool, voetenbad en zwembad. De op het zuidwesten liggende rotstuin, welke onder architectuur is aangelegd, biedt ruim plaats voor de zonneweide. Eén van de meest geliefde plaats in het bedrijf. Diverse terrassen geven een prachtig beeld over de flora en fauna. Hier komt u echt tot rust. Op het onderste terras bevindt zich een hot-tub. Heerlijk warm in de wintermaanden. Zomers zal deze een aangename verkoeling bieden. Tussen de prachtige bloemenzee treft u een originele hout gestookte Finse sauna aan. Het bedrijf beschikt verder over een sfeervolle bar, aangename relaxruimte met ligbedden en een petit -restaurant met openhaard. Het geheel is recentelijk gerenoveerd en sfeervol aangekleed. Sauna Makkum voldoet aan alle gestelde eisen.

Met vriendelijke groet, Hans


Sauna aanbiedingen

SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Sauna Makkum.
> Kies hier vanaf € 23,40. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Makkum

Beautyresort de Leliehof – Houtmolen 8 – Makkum – Website

Sauna Makkum biedt badkledingdagen.
> Meer over damesdagen en badkledingdagenVervolg beoordelingen

Mvg van der Wal

Beautyresort de Leliehof in Makkum

Hele leuke sauna, klein maar fijn. Je word vriendelijk te woord gestaan en het persoon is zeer vriendelijk, en doen er alles aan, om jouw een plezier te doen. Eten was er erg goed. Baden waren schoon en de sauna’s ook. Zeer goed bevallen. Enige nadeel is, het bubbelbad, je moet steeds uit het bad weg, om het knopje in te drukken voor de bubbels. Maar wij hebben ons prima vermaakt en kwamen na een gezichtbehandeling en massage heerlijk relaxt thuis.


Ton en Karin

Vorige maandag zijn we weer eens naar Sauna Makkum leliehof geweest. Op de dag werd ik even niet goed. Ze hebben mij goed geholpen, mij gerust gesteld. Erb was gemeende zorg. Zelfs werd de huisarts even gebeld. Wat extra gedronken en ik voelde mij weer goed.

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Sauna Makkum – Beautyresort de Leliehof – SaunaGids

  1. Didy van Hemmen

    Kleinschalig, maar prachtig ingericht. Helder en schoon. Klantvriendelijk personeel. Mooie tuin. Diverse sauna’s opvoeringen, bubbelbaden, zwembad mer massage ” stroom” kortom: een aanrader!!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *