Sauna Makkum – Leliehof | Reviews & Acties | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Makkum plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Friesland


Beschrijving van Sauna Makkum

sauna makkumBeautyresort de Leliehof in Makkum. Het sauna gedeelte bestaat o.a uit twee droge sauna’s, een Turks stoombad, een infrarood sauna, ruime whirlpool, voetenbad en zwembad. De op het zuidwesten liggende rotstuin, welke onder architectuur is aangelegd, biedt ruim plaats voor de zonneweide. Eén van de meest geliefde plaats in het bedrijf. Diverse terrassen geven een prachtig beeld over de flora en fauna. Hier komt u echt tot rust. Op het onderste terras bevindt zich een hot-tub. Heerlijk warm in de wintermaanden. Zomers zal deze een aangename verkoeling bieden. Tussen de prachtige bloemenzee treft u een originele hout gestookte Finse sauna aan. Het bedrijf beschikt verder over een sfeervolle bar, aangename relaxruimte met ligbedden en een petit -restaurant met openhaard. Het geheel is recentelijk gerenoveerd en sfeervol aangekleed. Sauna Makkum voldoet aan alle gestelde eisen.

Met vriendelijke groet, Hans


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hierGegevens van Sauna Makkum

Beautyresort de Leliehof – Houtmolen 8 – Makkum – WebsiteVervolg beoordelingen

Ton

Kleine sauna en daarmee heel relaxt, rustig, niet veel aanloop, mooie tuin


Mvg van der Wal

Beautyresort de Leliehof in Makkum

Hele leuke sauna, klein maar fijn. Je word vriendelijk te woord gestaan en het persoon is zeer vriendelijk, en doen er alles aan, om jouw een plezier te doen. Eten was er erg goed. Baden waren schoon en de sauna’s ook. Zeer goed bevallen. Enige nadeel is, het bubbelbad, je moet steeds uit het bad weg, om het knopje in te drukken voor de bubbels. Maar wij hebben ons prima vermaakt en kwamen na een gezichtbehandeling en massage heerlijk relaxt thuis.


Ton en Karin

Vorige maandag zijn we weer eens naar Sauna Makkum leliehof geweest. Op de dag werd ik even niet goed. Ze hebben mij goed geholpen, mij gerust gesteld. Erb was gemeende zorg. Zelfs werd de huisarts even gebeld. Wat extra gedronken en ik voelde mij weer goed.

Jouw SaunaGids

5 thoughts on “Sauna Makkum – Leliehof | Reviews & Acties | SaunaGids

 1. Summer

  Op het filmpje is het nog een fijne plek. De huidige eigenaar wil duidelijk niet invertsteren. Zwembad is een lelelijke zitkuil geworden. Buiten werken de sauna’s niet, bubbelbad buiten is lauw. De tuin heeft achterstallig onderhoud. Personeel kijkt ook niet erg vrolijk. De wellness sfeer is weg. Heeeel erg jammer. Wat kwamen wij hier graag 3 a 4x per jaar juist omdat het zo knus was. We gaan nu maar naar Burgum og Boill.

  Reply
 2. Hoekstra-Visser

  Ik vrees de nieuwe eigenaar heeft moeten bezuinigen op het zwembad. Een sauna zonder zwembad is natuurlijk helemaal geen wellness meer. Het ziet er ook niet uit met een afgetimmerde zitkuil. Wij hoopten het tijdelijk was maar het blijft zo. Dan blijven wij weg.

  Reply
 3. Ans Vermolen-Lorijnen

  Teleurstellend
  Na 2 jaar erg veranderd. Geen zwembad meer, 1 tuinsauna buiten gebruik.
  Bubbelbad lag zand in.
  Daar waar eens het zwembad was zijn nu zitjes in een soort tuin vol kunstbloemen/ planten.
  De échte tuin schreeuwt om onderhoud.
  Kortom ons zie je hier niet meer!

  Reply
 4. Didy van Hemmen

  Kleinschalig, maar prachtig ingericht. Helder en schoon. Klantvriendelijk personeel. Mooie tuin. Diverse sauna’s opvoeringen, bubbelbaden, zwembad mer massage ” stroom” kortom: een aanrader!!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *