Sauna Burgum – Beauty de Leeuwerikhoeve – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Burgum plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Friesland


Beschrijving van Sauna Burgum

Sauna BurgumDinsdag ging ik met een vriend vooreerst naar Sauna Burgum. De sauna ligt aan een stille weg buiten de bebouwde kom. Met de auto prima te bereiken, maar minder per openbaar vervoer. De sauna bestaat ruim een jaar en dat zie je ook. De inrichting van deze sauna annex beauty centrum is zorgvuldig gekozen. Voor beginners is dit een ideale sauna, daar er sauna’s zijn van 60 graden, 80 graden en 100 graden. Ook is er een zit stoombad. Er is een mooie douche-partij en mooie afkoelingsruimte met diverse kranen.

Buiten is er een dompelbad en zwembad. Achter in de schitterende aangelegde tuin staat de blokhut sauna van 100 graden. Ook de buitenrust ruimte mag er wezen. Binnen ziet het rustruimte er sfeervol uit. De bediening is vriendelijk.

Peter


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Friesland.
> Kies hier vanaf € 22,00. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Burgum

Beauty & Sauna De Leeuwerikhoeve – Hillamaweg 62-64 – Burgum (Frl) – WebsiteVervolg beoordelingen

Elisabeth en Tommy

Wij waren voor het eerst naar Sauna Burgum De Leeuwerikhoeve. Wat een geweldige sauna, beschaafd en bijzonder vriendelijk personeel en rust en ontspanning waren de aspecten waar we ons letterlijk en figuurlijk in konden wentelen. De sauna is niet zo idioot groot maar overzichtelijk met alle accomodaties die een sauna moet hebben.

We hebben al vele sauna’s in Nederland bezocht maar vinden deze er met kop en schouders boven uit steken. Burgum ligt op een 20 minuten rijden van Leeuwarden en beschikt over een grote en zonnige tuin. Een echte aanrader!


Pieter

Hallo Anette en Loek,

Kort geleden naar Sauna Burgum geweest, een tijdje geleden deels gerenoveerd, mooie rustige sauna echt tot rust komen, vriendelijk personeel mooi vooral gezellig restaurant heerlijk eten diverse behandelingen mogelijk, voldoende sauna,s en prachtige tuin overdekt met een flink pak sneeuw waarin men uit de 100 gr, sauna heerlijk kon rollen en tintelen zoals ze dat in finland gewend zijn een geweldige ervaring ook voor overige gasten die gillend dolden in de sneeuw, kleinere sauna heeft iets wat je in een grotere niet vind ! Aanrader !!!


Albert

Wij waren voor de verbouwing geweest. En eerlijk het was niet onze sauna. Na de verbouwing opnieuw geweest. Het is enorm verbeterd. Het zwembad is groter geworden, nieuwe opgiet sauna. Wij vinden het nu een fijne sauna. Komt bij het vriendelijke personeel. Echt goed. Wij vinden het jammer dat het bubbelbad nu binnen is. Dit is het enigste minpuntje dat wij hebben. Maar over het algemeen: top sauna.

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Sauna Burgum – Beauty de Leeuwerikhoeve – SaunaGids

  1. Alexandra

    Zowel voor als na verbouwing is dit een kleine maar zeer aangename , vooral schone!!! sauna, met goede opvoeringen ( mensen die begrijpen waar dit voor staat). De tuin is voorzien voldoende ligbedden. Kortom: ga het zelf ervaren!
    Klein aandachtspunt: de keuken heeft veelal dezelfde ” kaart”. Een verrassing of om de paar maanden andere kaart doet wonderen… Zeker als je vaker komt wil je ” spijs- verandering…, ” doet eten”….

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *