Thermen la Mer Luxueuze Day Spa in Almere – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Thermen la Mer plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de provincie Flevoland


Beschrijving van Thermen la Mer

Thermen la MerThermen la Mer heeft een zeer mooi stoombad, een mooi kruidenbad (ook met scrubzout en douche en verwarmde bankjes in dezelfde ruimte), het zwembad oogt door de tegelkleur redelijk natuurlijk (jammer dat de ramen niet tot op de grond lopen, dan zou er wat meer zonlicht zijn).
De relaxruimte ziet er een beetje design uit, maar wel knus en lekker eten. Er is een kleine beschutte tuin met kleine buitensauna.


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Thermen la Mer.
> Kies hier vanaf € 27,45. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Thermen la Mer

Thermen La Mer – Scoutingpad 3 – Almere – WebsiteVervolg beoordelingen

Dennis en Monique

Wij zijn hier afgelopen zondag voor de eerste keer geweest. Heel gemoedelijke sauna met erg aardig personeel. Bij binnenkomst meteen een speciaal gevoel door de aandacht die aan je besteed wordt. Geen lange wachtrijen met inchecken (hebben dit ergens anders wel anders meegemaakt)

Heerlijke behandelingen gehad, ook hier leuke dames die de behandelingen geven. Mooi opgezette tuin met lekker veel ligbedden (hebben hier helaas geen gebruik van kunnen maken door slecht weer) Ook de opgietingen zijn een aanrader. De gehele middag en avond door worden ze gegeven.

Twee grote buiten sauna’s en een iets kleinere opgietsauna ook buiten, twee bubbelbaden met heerlijk warm water en een (klein) buitenzwembad.

Binnen: een lekker zwembad met eraan vast een bubbelbad, een stoomsauna met leuk sterrendak en lekkere brede “banken” om op te zitten (heerlijk warm met lekker veel stoom), een ronde infraroodsauna met krukjes waar je op moet zitten (iets minder als je last van je rug hebt) een warmte ruimte (Osmanisch badhuis)met een heel warm bad en verwarmde banken en grond waar je kan liggen en zitten. Tevens is er in deze ruimte de mogelijkheid om te scrubben, er staat een groot plateau waar scrubzout op ligt dat je gratis kan gebruiken met een douche ernaast om je te af te douchen. ook nog twee ‘gewone’ (opgiet en kruiden) Sauna ‘s

Enige twee minpuntjes zijn dat er niet een aparte rustruimte is maar eentje die in het restaurant overgaat, en dat er maar 1 douche is die je kan stellen van warm naar koud en die staat binnen (eigenlijk zou er buiten nog zo een moeten zijn).

Thermen la Mer is al met al een aanrader!!

Chris

Thermen la Mer is een mooie sauna, veel sfeer en modern. Goede voorzieningen en vriendelijk personeel. Douches goed. Dompelbad echter te klein en we missen een goede rustruimte. Het eten was goed en heel betaalbaar. de sauna is niet groot, maar om te zeggen dat ie klein is, nee zeker niet. Gelukkig geen massa sauna zoals de Zwaluwhoeve.

Jouw SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *