Aphrodite Dronten – Aphrodite’s Thermen – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Aphrodite Dronten plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de provincie Flevoland


Beschrijving van Aphrodite Dronten

Aphrodite DrontenAphrodite’s Thermen is vanwege een brand gesloten.

Een kleine maar gezellige sauna in Dronten. Aphrodite Dronten heeft een binnen- en een buitensauna, turks bad, binnenzwembad, bubbelbad. Daarnaast kun je er ook allerlei schoonheidsbehandelingen laten doen.

Het is dus een beautycentrum maar je kunt ook gewoon alleen sauna doen.

Er is een eenvoudige kaart voor een lunch of diner. Het personeel is ontzettend vriendelijk en het geheel ziet er verzorgd en schoon uit.

Als cijfer zou ik een 8 willen geven.

Robert


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Flevoland.
> Kies hier vanaf € 20,80. Ook leuk als cadeau!


Gegevens van Aphrodite Dronten

Aphrodite’s Thermen – Oude Dronterweg 3 – Dronten – Website – GeslotenVervolg beoordelingen

Sander

Wij zijn gisteren naar Aphrodite Dronten geweest. Wij zijn mijn vriendin en ik. We hebben het er zalig gehad. We voelden ons als herboren. Gelukkig was het niet zo druk. De schoonheidsspecialiste kon ons rustig behandelen, zonder dat er mesnen in de rij zitten. Het restaurant was ook goed, volop keuze, was heerlijk. We hebben genoten en zullen het snel nog een keer doen. Bedankt voor de dag!!


Ma.

Ik ben een dag naar deze sauna geweest. De hele dag niet op de tijd letten, genieten en nog eens genieten! De behandelingen zijn op afspraak en ze komen je ervoor halen. Een sauna zonder geschreeuw van mensen die boven de anderen willen uitkomen. Het was genieten. Het gevoel van rust en vriendelijk personeel. Zalige behandelingen waar ze de tijd voor je nemen. Het was top.


Antoine K.

Boeltje daar is oud, maar het personeel is jong en plezierig. Ze hebben er zin in. Mooie tuin met konijntjes, wat leuk! De sauna en ruimtes moeten beter schoon worden gemaakt. Voeten bad, bubbelbad en stoomsauna waren niet heet genoeg. Keuken is waardeloos. Moest veel te lang op het eten wachten. Voor ons één maal en nooit weer.

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Aphrodite Dronten – Aphrodite’s Thermen – SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *