Vitalia Westerbork | Reviews & Acties | SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Vitalia Westerbork plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Drenthe


Beschrijving van Vitalia Westerbork

vitalia westerborkBeste Annette, Loek en Belle,

Op jullie website mis ik de nieuwe sauna Vitalia Westerbork, Beauty & Wellness in Westerbork. Een leuk nieuw saunabedrijf in Drentse stijl met prachtig dakterras.

Wellicht een vermelding waard?

Met vriendelijke groet, Joris


Profiteer van scherpe hotel & sauna aanbiedingen

Voordeeluitjes logoBeste wellness arrangementen tot ruim 40% korting
Optimale prijs/kwaliteit, betaal bij aankomst, veilig
> Aanbiedingen vanaf € 55, klik hier


Gegevens van Vitalia Westerbork

Vitalia Beauty & Wellness – Hoofdstraat 5b – Westerbork – Website

Vitalia Westerbork kan in zijn geheel worden gehuurd voor bijvoorbeeld een vriendinnendag. Het saunaplein met uniek dakterras en prachtig uitzicht staat dan helemaal jullie ter beschikking. Aanvullend kunnen ook beautybehandelingen worden gegeven.
> Meer over vriendinnendag organiserenVervolg beoordelingen

Anieta

Wij hebben van Vitalia Westerbork genoten. We komen zeker nog een keer terug. Als echte saunaliefhebber durf ik dan wel te zeggen. Wie het maar horen wil!


Jeannette

Ik zal proberen deze sauna te beschrijven. De sauna bestaat uit een plein met daaromheen een zgn. Kelo sauna, een zout sauna, heuse stoomsauna, turkse hammam, een klei ruimte, voetenbaden, een koude dompelbad, de rustruimte waar je ook wat kunt drinken. En heel mooi is het dakterras met een mooi uitzicht.

Ik begon met de stoomsauna. Daar reinig je je huid. Heerlijk gevoel vooral als je daarna gaat scrubben en douchen. Ook kun je kiezen voor de hammam, iets Marokkaans of in ieder geval Noord-Afrikaans. Hier kun je een scrubbehandeling krijgen. Daarna wordt je uiteraard schoongewassen met warm water en vervolgens ingewassen met olijfzeep. dat deden ze op een speciale manier, kan het niet eens uitleggen. het zegt wel veel over de bekwaamheid van het personeel.

ke kunt er ook volop beauty behandelingen laten doen. Ik vond de prijzen redelijk, eigenlijk. Voldoende uitgelegd?


Trea en Dick

Een prima sauna en voelden ons er direct welkom, als het ware thuis. dat heb je wel nodig als je naar een wellnessoord gaat. Het gaat uiteindelijk om relaxen en gezondheid. We hebben lekker gegeten, gebruik gemaakt van haast alle voorzieningen. gelukkig hadden we vooraf het hammam arrangement genomen. anderen wilden dat ook maar dan kon niet meer. We hebben genoten en we komen terug ook voor de hammam!!

Jouw SaunaGids


One thought on “Vitalia Westerbork | Reviews & Acties | SaunaGids

  1. Erik en Sandra

    Het was even wennen, een kleinere en veel rustiger sauna dan we doorgaans heen gaan. Wel goede sauna’s en erg schoon. Lekker rustgevend. Niet iets voor de hele dag, mede door het geringe aanbod aan sauna’s (2 sauna’s en 1 ruime stoomcabine)
    Wel een voordeel is doordat het niet groot is, ook rustig is, en daar kom je toch zeker ook voor.
    Een massage is zeker een aanrader om helemaal tot rust te komen.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *