Sauna Papendrecht – Thermen en Beauty – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Papendrecht plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Zuid-Holland


Beschrijving van Sauna Papendrecht

Sauna PapendrechtSauna Papendrecht is gesloten.

Onze ervaringen met Sauna Papendrecht zijn uitstekend. Je kunt er heerlijk relaxen, en ook al is hij vol, dan nog vraag je je soms af waar iedereen is. Er heerst een ontspannen sfeer en je hebt de keus uit diverse sauna’s en er is ook een heerlijke tuin waar je lekker in kan zonnen. Tussen de sauna door is het daar ook goed eten voor een prima prijs.

Voor ons gaat er niets boven deze sauna.

Misschien tot ziens daar, Martin


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Zuid-Holland.
> Kies hier vanaf € 13,50. Ook leuk als cadeau!


Gegevens van Sauna Papendrecht

Sauna en Thermen Papendrecht – D Dekkerlaan 1 – Papendrecht – GeslotenVervolg beoordelingen

Karin

Sauna Papendrecht is vergane glorie. Onvriendelijk en onkundig personeel. Niet schoon, lauwe douches, zwembadwater ook bezuinigingstemperatuur. Op aanraden van de enige fatsoenlijke medewerker tot drie keer toe een klachtenmeldpunt gestuurd, maar ook daar reageert men niet op. Ik zeg: mijden deze sauna…er zijn voldoende veel betere in de buurt.


Wim

Ga meestal naar Elysium Bleiswijk en toch dan maar een keertje naar Sauna Papendrecht. En ik moet zeggen dat het mij niet slecht is bevallen. Een schone sauna, geen herrie en alles veel rustiger dan ik eigenlijk gewend ben. Er is dan wel geen zout bad, daar tegen over hebben zij wel een heerlijke waterstraal waar je zo lekker tegenaan kunt zitten om je rug wat te masseren. Het is een stuk goedkoper dan Elysium Bleiswijk en zeker niet slechter. De bediening was vlot en vriendelijk. In de rustruimte vind je waterbedden. Dat is even fijn!! De opgieting was prima, toch zou ik dat wat uitbreiden. Je moest wel zorgen voor en kaartje en koop die tijdig. Leuk personeel en attent.

Jouw SaunaGids

1 thought on “Sauna Papendrecht – Thermen en Beauty – SaunaGids

  1. Rene

    Na binnenkomst, wist ik niet of ik in een sauna van de jaren 70 of een Oostblok sauna terecht was gekomen,redelijk schoon, eten in restaurant was goed,personeel erg jong en niet echt gericht op service,na in restaurant wat gegeten te hebben, zag ik iemand met een iPad zitten, dus ik pak mijn telefoon even,om ook wat te lezen,nou dat heb ik geweten!Een vaste klant (bromsnor)leerde mij de les of ik wel goed bij me hoofd was om met een telefoon in het restaurant te lopen(waar ieder met badjas zat)dat ik fotos kon maken, en dat dit streng verboden was,en dit zo hard dat het hele restaurant kon mee genieten !! Ook meisje achter de bar kreeg een uitbrander! Leuk zulke vaste klanten, in de zithoek waar ik zat zat een echtpaar,ook zij hadden een les gehad van deze vaste gast ivm lopen slippers in sauna,na ons ongenoegen geuit te hebben kregen we een gratis sauna van de bedrijfsleider.Sorry géén 2x!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *