Sauna Nijverdal – Sauna Beautycenter – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Nijverdal plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Overijssel


Beschrijving van Sauna Nijverdal

Sauna NijverdalSauna Nijverdal is door brand gesloten.

Kleine sauna, ook een beetje gedateerd, maar wel knus en gezellig zo met een open haard. Prachtige tuin met een mooi zwembad en fijne whirlpool. Aparte douchegelegenheid in een heuse douchegrot met emmers water. Voor wie aan het touw trekt …

Ook een heerlijke massage gehad.

Sauna Nijverdal is een sauna zoals het hoort!


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Overijssel.
> Kies hier vanaf € 17,50. Ook leuk als cadeau!


Gegevens van Sauna Nijverdal

Sauna Beautycenter Nijverdal – De Joncheerelaan 152 – Nijverdal – Website – GeslotenVervolg beoordelingen

Met vr gr Andries

Bij de receptie word je reuze leuk ontvangen. Sauna Nijverdal is schoon en de zaakjes zijn onderhouden. De sauna’s en andere ruimtes zijn wel wat klein. De rustmomenten kun je goed beleven. Het zwembad is heerlijk op temperatuur, tuin is mooi en overal ervaar je gezelligheid. Bubbelbad is top. We hebben ook wat eenvoudigs gegeten, een bouillon en verse vruchten, dat was meer dan heerlijk. Deze sauna bevalt en we komen snel weer terug.


T.

Als je veel sauna’s verwacht dan ben je in Sauna Nijverdal niet aan het juiste adres. Maar voor weinig geld heb je hier een heerlijke dagje wellness. Ook het restaurant is wat aan de kleine kant. Hoe dan ook het is hier goed voor weinig geld en nog dichtbij huis ook. Dubbel genieten toch? En wil je naar een grote sauna, zoals Thermen Bussloo? Gewoon wat verder rijden, maar voor ons hoeft dat niet zo.


van veen

Wij zijn in sauna Nijverdal geweest.
Daarna meerdere en grote sauna s van binnen gezien maar we hebben het nog steeds over de sauna in nijverdal.
Vooral de entourage(geen drukte, klein, gemoedelijk en knus.) we gaan zeker een weer terug om lekker te ontspannen in de heerlijke omgeving.
Kortom een grote plus , dus hele goeie indruk achtergelaten.
Waarvoor onze dank.


Ria

Mooie overzichtelijke sauna. Alles wat er moet zijn is goed verzorgd aanwezig. Mooie tuin met ligbedden en zithoeken. Binnen knus, goed kunnen zitten om te relaxen en grote tafel om aan te eten. Keuken eenvoudig maar goed.

Jouw SaunaGids


3 thoughts on “Sauna Nijverdal – Sauna Beautycenter – SaunaGids

 1. Ria Blaauw

  Als je om 15.30 uur aanwezig bent heb je een hele grote kans de opgieting, verzorgd door de saunameester, mee te maken. Die is onovertroffen goed. Door de thema’s die hij eraan verbind, met uitleg over de gekozen geuren, is dit heerlijk om mee te maken.

  Reageren
 2. Monique

  Onze paasdagen extra genoten door ons bezoek aan Sauna Nijverdal. De opgieting had als thema de Titanic met heerlijke verrassende geuren, met dank aan de saunameester. Daarna nog even heerlijk vertoefd in de gezellige ontspanningsruimte met een drankje. Het was top, bedankt!

  Reageren
 3. Klaver

  We hadden via een veilingsite kaarten gekocht voor een gezellige dag uit. Een week voordat we gingen keurig telefonisch gereserveerd, maar bij aankomst accepteerden ze de tickets niet omdat we deze tickets niet via het internet hadden aangemeld. Vervolgens weigerden de eigenaar met zijn vrouw ons de toegang en lieten ons weten geen enkele concessie te willen doen. We zijn vervolgens naar het aparthotel in Delden gereden waar we een heerlijke middag hebben gehad. Dit heet echt ,, van een koude kermis thuis komen,, DEZE SAUNA DUS NOOIT !!!!! Meer

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *