Sauna Diemen – De Sauna van Diemen – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Diemen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Holland


Beschrijving van Sauna Diemen

Bezoek Sauna DiemenHELAAS IS SAUNA DIEMEN WEER GESLOTEN

De sauna is vlak in de buurt en als enthousiaste sauna ganger kan ik ook in de avond er even naartoe. Zoals het was vergeten we maar, nu is de sauna netjes en schoon. Er hangt een gezellige sfeer. Je ziet ook de oude clientèle weer komt.

Het eten is prima en vlotte bediening, sauna faciliteiten zijn ook goed. Personeel attent. Sauna Diemen is een fijne buurt sauna waar je graag naartoe gaat.

Mirjam


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Noord-Holland.
> Kies hier vanaf € 27,00. Ook leuk als cadeau!


Gegevens van Sauna Diemen

De Sauna van Diemen – Ouderkerkerlaan 6 – Diemen – GeslotenVervolg beoordelingen

Ellemijn

We zijn weer eens in Sauna Diemen geweest. We kwamen er vroeger vaak totdat de sauna dicht ging. Er is een hoop opgeknapt. Toen zag je dat het snel achteruit ging. De sfeer is er goed. Veel mensen die elkaar kennen. Diemen in het klein hier. Maar ook vanuit Amsterdam en Muiden komen gasten. Na 3 uurtjes sauna zijn we weer gegaan.


Gerrit

En hele leuke sauna met gezellig publiek


Charlotte

Gelukkig is Sauna Diemen weer geopend. De vorige eigenaar zullen we maar vergeten. Het was een rommelaar. De sauna is netjes geworden, weer schoon en heel belangrijk weer gezellig. Je ziet de oude klanten al terug komen. Niet zo gek want het was de sauna in de buurt. Het restaurant is goed, ook de faciliteiten. Het personeel voorkomend. Een fijne buurt sauna waar je prima kunt zijn.


Meelmuis

Fijne sauna. Lang geleden eens geweest. Van de anderen begreep ik dat er een fikse verbouwing heeft plaatsgevonden. Hebben ze netjes gedaan. Ik was er door de weeks en gelukkig niet druk.

Jouw SaunaGids


3 thoughts on “Sauna Diemen – De Sauna van Diemen – SaunaGids

  1. laura

    Vandaag voor het eerst naar deze sauna gegaan.De sfeer was opzich goed.Alleen er werkt een dame die de boel verziekt.Van de vaste gasten heb ik begrepen dat ze zondag normaal nooit werkt.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *