Thermen Rosmalen – Wellness Centre – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Thermen Rosmalen plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Thermen Rosmalen

Thermen RosmalenVandaag een hele dag doorgebracht in Rosmalen, Thermen Rosmalen. Heel mooie ruime sauna, 3 grooooottte saunacabines, schoon en warm Turks stoombad, groot bubbelbad, groot kruidenbad, mooi zwembad waarin je ook lekker kunt ZWEMMEN. Goed restaurant, rustige relaxruimte met veel zitjes voor twee personen, het was allleen in het restaurant te warm.

Verder niks op aan te merken, aanrader.

Ria


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Wellnesscentre De Thermen.
> Kies hier vanaf € 23,36. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Thermen Rosmalen

Wellnesscentre De Thermen – Hoff van Hollantlaan 4 – Rosmalen – WebsiteVervolg beoordelingen

Q.

De sfeer in Thermen Rosmalen is in een woord fantastisch. Hulpvaardig personeel. de sauna is wat klein maar desondanks veel te bieden. Zoutsauna, berkensauna, Finse sauna, bio sauna, Turks bad. Grote whirlpools, vinden wij belangrijk. Liggen we dan ook graag lang in. Binnen en buiten zwembad. Buiten is veel lig mogelijkheden. Wat oude sauna, wel schoon en netjes. Rustige sauna, nooit te druk. Wat ik nog mis is iets om te kunnen floaten.


Chantalle

samen met mijn vriendin een hele fijne dag gehad. Wat oud allemaal, dat zie je echt. Wel jammer. Er is genoeg om een dagje bij te kunnen komen. En dat deden we ook. Het personeel is aller aardigst. Eten was goed en niet te duur.

Wat wij misten was een kruiden bad of iets van eucalyptus in het stoombad.


P.

Thermen Rosmalen is schoon en goed onderhouden. De sauna’s hadden precies de juiste temperatuur. Wil ik elders wel eens ander meemaken.

Restaurant en relaxruimte is een muffe troep. Het eten was onder peil. Stuk droge cake, soep belabberd. Niets vers. Zal allemaal wel uit de diepvries of potje komen. Het geld niet waard.

En laat het arrangement maar schieten, want … ook al niets.

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Thermen Rosmalen – Wellness Centre – SaunaGids

 1. Joan Mutsaars

  Wij gaan deze sauna niet meer bezoeken. Ondanks de aardige locatie, de prima opgietsessies en de ruime saunamogelijkheden staat de sfeer ons niet aan. Het voelt wel een schooldag met een pietluttige juf:
  – We moesten ons tasje met spullen (boek, bril e.d.) omruilen voor een doorzichtig plastic tas, waarvoor op de eindafrekening 20 cent wordt gerekend. Waarom is me een raadsel.
  – Een meegenomen eigen appeltje is absoluut verboden om op te eten.
  – We worden wel heel vaak gevraagd om wat extra’s af te nemen.
  – Na 17.00 uur kun je alleen nog volle maaltijdgerechten bestellen. We wilden om 16.50 uur een broodje bestellen.

  We worden op deze regels vermanend toegesproken door het (jonge) personeel. Verder vinden we de horecaprijzen zijn aan de hoge kant en laat het onderhoud overal wel wat te wensen over. De klant hoort koning te zijn, maar dat is bij Thermen Rosmalen naar ons idee niet het geval,

  Reageren
 2. Jantine

  Heerlijke sauna. Veel faciliteiten. Goede uitstraling, verzorgd en schoon. Zeker de moeite waard om terug te komen. Heerlijk eten! en vriendelijk personeel.

  Een aanrader dus !

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *