Sauna Prinsejagt in Eindhoven – Thermen – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Prinsejagt in Eindhoven plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Noord-Brabant


Beschrijving van Sauna Prinsejagt in Eindhoven

Sauna Prinsejagt in EindhovenSauna Prinsejagt is gesloten.

Hallo Loek en Annette,

Wij willen jullie er eventjes op attent maken dat Eindhoven nog een heerlijke sauna heeft, Sauna Prinsejagt. Wij zijn er helemaal weg van en voelen ons er helemaal thuis.

Een zeer mooie en rustige sauna. Het is niet groot maar heeft alle faciliteiten waardoor je dag een groot succes wordt. Met 3 sauna cabines en een infrarood cabine en een turks stoom bad kunnen wij ons prima vermaken. Er is een binnenzwembad en een riant buitenzwembad in de prachtig aangelegde tuin.

Het personeel is zeer vriendelijk en het eten voortreffelijk. Iedere keer weer een moeilijke keus om ons eten te bestellen.

Op dit moment is men bezig de sauna buiten uit te breiden met kruidenbaden, dompelbaden en zoutbaden. Je merkt overigens weinig van de sauna. Wat we nog het grootste pluspunt vinden is de prijs 16,00. Niet gek dus. Een echte aanrader. Wij geven prinsenjagt een 9.

Groeten Marjolein en Jan


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Noord-Brabant.
> Kies hier vanaf € 15,75. Ook leuk als cadeau!


Gegevens van Sauna Prinsejagt

Thermen Prinsenjagt – Fakkellaan 6 – Eindhoven – GeslotenVervolg beoordelingen

Martine

Vandaag ging ik voor het eerst naar Sauna Prinsejagt te Eindhoven. Het viel eerlijk gezegd een beetje tegen. De stoomgrot, waar ik erg benieuwd naar was na het bekijken van de website, was wat schimmellig en rook daar ook naar.

Het binnenzwembad bevindt zich in een vrij donkere ruimte met laag plafond. In sommige sauna’s staat gewoon de radio aan, met als resultaat dat je in de sauna naar reclame en de fileberichten ligt te luisteren.

En dan het eten.. een goede kwantiteit, maar naar onze mening geen restaurantkwaliteit. Gelukkig waren de smoothies wel erg lekker.

Het caldarium was ook heel fijn, net als de infrarood sauna met ligbedden. En er waren vrij veel mensen (alle kapstokhaakjes bezet) maar toch voelde het niet druk aan. Een echt pluspunt ten opzichte van veel andere sauna’s vond ik dat je de douches gewoon zelf aan en uit kunt draaien. Dus niet zo’n vervelende knop die je telkens opnieuw moet indrukken.

Maar al met al helaas geen sauna die ik opnieuw zal bezoeken. De sauna krijgt van mij een hele krappe voldoende.

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “Sauna Prinsejagt in Eindhoven – Thermen – SaunaGids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *