Sauna Spaubeek in oud Kempische boerderij – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Spaubeek plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in provincie Limburg


Beschrijving van Sauna Spaubeek

Sauna SpaubeekSauna Spaubeek is gesloten.

In een oud Kempische boerderij vind je Sauna Spaubeek. Deze boerderie is gelegen aan het bekende Pieterpad in Limburg. De sauna is rondom een plantenrijk binnen atrium.

In het restaurant kun je ook kiezen uit vegetarische gerechten.

Groetjes John


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Limburg.
> Kies hier vanaf € 13,50. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Spaubeek

Sauna Spaubeek – Op ‘t Broek 6 – Spaubeek – GeslotenVervolg beoordelingen

Ronnie

Was vorige week via wowdeal bij sauna spaubeek entree was 9,99. Voor die kwaliteit sauna is gratis nog te veel. Smerig in kleedruimte onder rooster van de banken stof en webben van jaren douches werken maar voor de helft onderkomen tegels stuk etc etc.

Eten kregen lade van diepvries niet open waar bitterballen in zaten was vastgevroren lekker vers dus. Onvriendelijke bediening geloof John en zijn vriend.

Onderhoud laat te wensen over.
Het ergste is in de stoomcabine zitten mannen onder elkaar te bespelen en stoort ze niet toen wij erbij kwamen Gemeld bij personeel kregen we opmerking we moesten ons niet zo aanstellen!


Trees

Vandaag naar deze sauna geweest: wat een zooi!

Na aanbellen bij de receptie wachten tot er iemand kwam. Nee dus. We liepen maar door. hadden we nooit moeten doen. We hadden weg moeten gaan toen het nog kon. Na een uurtje zijn we gaan leaven. Nooit meer.


Trees

De sauna ken ik goed en kom er graag. Het is een kleine sauna, maar daarmee ook gezellig. Wat veel sauna bezoekers juist willen. Het personeel is voorkomend en daarmee bedoel ik behulpzaam en beleefd. Eten is goed en niet zo duur ook.

Ik zou zeggen, ga naar Sauna Spaubeek. Je hebt daar een heerlijk dagje.

Jouw SaunaGids

2 thoughts on “Sauna Spaubeek in oud Kempische boerderij – SaunaGids

 1. Ronnie

  Was vorige week via wowdeal bij sauna in spaubeek entree was 9,99. Voor die kwaliteit sauna is gratis nog te veel. Smerig in kleedruimte onder rooster van de banken stof en webben van jaren douches werken maar voor de helft onderkomen tegels stuk etc etc.

  Eten krgen lade van diepvries niet open waar bitterballen in zaten was vastgevroren lekker vers dus. Onvriendelijke bediening geloof John en zijn vriend.

  Onderhoud laat te wensen over.
  Het ergste is in de stoomcabine zitten mannen onder elkaat te bespelen en stoort ze niet toen wij erbij kwamen Gemeld bij personeel kregen we opmerking we moesten ons niet zo aanstellen!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *