Sauna Winterswijk – Wellness Winterswijk – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Winterswijk plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Sauna Winterswijk

Sauna WinterswijkSAUNA WINTERSWIJK IS TIJDELIJK GESLOTEN

Ik ben na een hele tijd weer eens naar de sauna Winterswijk geweest en ik moet zeggen dat het er erg opgeknapt is.

Ik was er al zeker een jaar of 2 niet meer geweest en vond toen dat het er niet echt schoon was en de koud water hoek deed het maar mondjesmaat.

Nu zit er sinds 1 juli een nieuwe eigenaresse op en die doet het ( met haar hele familie) helemaal niet slecht in mijn ogen. Het is er weer echt schoon, je kunt weer naar hartenlust spetteren en spatteren onder de kouwe douche, het dompelbad is prachtig helder en ijskoud want het is buiten en was maar 8 graden.

De sauna-meester deed een opgieting die ze daar een opsmiet noemen en het was heerlijk. Hij legde uit wat hij ging doen, vertelde wat bepaalde geuren met je doen, hield een mooi verhaaltje over opgietrituelen, alles met alles een beleving op zich.

In de lounge deed haar moeder haar best om er iets van te maken en dat lukte wonderwel, lekker kopje koffie een bescheiden keuken maar wel goed en heerlijk klaar gemaakt.

Sauna Winterswijk is een kleine sauna maar alles is er en je kunt er voor een redelijke prijs een dag heerlijk vertoeven. Ik heb er genoten dus wat mij betreft een aanrader.

Bob


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Gelderland.
> Kies hier vanaf € 9,50. Ook leuk als cadeau!


Gegevens van Sauna Winterswijk

Sauna Wellness Winterswijk – Steenhouwerspad 1 – WinterswijkVervolg beoordelingen

Coen

Ik wil mijn ervaring met sauna Winterswijk indienen:

Hoewel ik helemaal niet in de buurt van Winterswijk woon, kwam ik hier door publiciteit over uitbreiding van deze stadssauna vorig jaar eens een kijkje nemen. Dat bleek een goed idee te zijn.

De afgelopen jaren had deze sauna geleden onder onoordeelkundig beleid van diverse eigenaren, maar de familie die Sauna Winterswijk nu met veel succes runt, is beslist op de goede weg.

De faciliteiten zijn verbeterd en uitgebreid, heeft een professionele beauty-afdeling gekregen en verzorgt massages die zelfs door de zorgverzekering deels te vergoeden zijn. De faciliteiten zijn netjes en schoon, en er is een bijzonder gezellige himalayacabine en een goed zwembad, waar zelfs zwemlessen worden gegeven.

Maar het belangrijkste voordeel van deze sauna is de gezelligheid en persoonlijke benadering die de familie dit bedrijf heeft gegeven.

Bezoekers zijn hier geen nummer, maar worden hartelijk welkom geheten in de familiekring van de eigenaresse, en worden als een gewaardeerde gast in de watten gelegd.

Omdat mijn eerste bezoek enkele maanden geleden zo goed beviel, was dit de eerste bestemming waar ik aan dacht toen een familiefeest voor oudejaarsavond niet doorging en ik moest bedenken waar ik dan wel heen zou gaan.

Ik heb er geen spijt van gehad, want in Winterswijk voelde ik me bijna net zo goed in de familiekring opgenomen als in mijn eigen familie.

Ik kom er graag nog eens terug. Sauna Wellness Winterswijk is een absolute aanrader voor iemand die gezelligheid prefereert boven een gigantisch complex.


Jean

Vaak valt een kleine sauna’s wat tegen. We zijn nu eenmaal mooie grote sauna’s gewend. Maar Sauna Winterswijk is te gek. Schoon en heel vriendelijk personeel.


Marieke en Theo

Een kleine sauna waar je zo thuis voelt. Naast de kleuren- en opgietsauna vind je er een Himalaya.

Sauna Winterswijk is voor ons een aanrader.

Jouw SaunaGids