Sauna Nederasselt – Sauna & Beauty Oase – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Nederasselt plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Gelderland


Beschrijving van Sauna Nederasselt

Sauna NederasseltMijn favoriete sauna is Sauna Nederasselt. Dit is een zeer goede en mooie sauna met onder meer een infrarood en een kleurencabine. Verder ook diverse cabines, bubbelbad en een kruidentempel. Ook kun je gebruik maken van een prive-bubbelbad met een geur daarin. Er is ook een nieuw caldarium en een kruidenbad tegen extra betaling. Tevens is er een kruidenkamer om te rusten en te snuiven.

Het is allemaal schoon en hygienisch binnen en ook het personeel is zeer vriendelijk voor iedereen en heeft voor iedereen ook een woordje over.
Het is daar wel redelijk druk, maar nooit te druk. In de cabines is altijd wel plaats.
Het eten in het restaurant is daar ook van goede kwaliteit en voldoende voor iedereen.

Dit is een sauna die ik iedereen kan aanbevelen

Je kunt je daar ook een volledige schoonheidsbehandeling laten ondergaan, inclusief een massage. Ze hebben daar ook diverse dagarrangementen.

Een cijfer geven is altijd subjectief en niet zo makkelijk maar ik denk toch wel dat de sauna een 8 verdient.


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Sauna Nederasselt (Oase).
> Kies hier vanaf € 22,80. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Nederasselt

Sauna & Beauty Oase – Rijksweg 3 – Nederasselt – WebsiteVervolg beoordelingen

Paul

Hallo,

Hier van mij een loftuiting voor Sauna Nederasselt. Ik ben er pas geleden voor de eerste keer geweest en was heel aangenaam verrast. De locatie is prima bereikbaar, er is behoorlijk wat parkeerplaats (al denk ik dat het op drukke dagen snel volstaat).

Men ontving me heel vriendelijk, er was een uitgebreide rondleiding door de sauna voor iedereen die er ‘nieuw’ was en daarna kon ieder zijn of haar gang gaan. De hele entourage ziet er keurig verzorgd uit, de medewerkers zijn uitermate vriendelijk en doen hun best om het iedereen naar de zin te maken, en met alle ogelijkheden die het centrum biedt komt iedereen volledig aan z’n trekken. Naast de sauna’s en baden zijn er ook een stoomkamer, zonnebanken en mogelijkheden voor diverse vormen van massage.

Ik heb er een lunch gebruikt die voor de prijs beslist erg goed te noemen is. Alles is vers en ziet er prima uit. Na een dagje Sauna Oase was ik herboren.

Met groet

Jouw SaunaGids

3 thoughts on “Sauna Nederasselt – Sauna & Beauty Oase – SaunaGids

 1. Pingback: Sauna Top 10 2019 met als best gewaardeerde sauna's van Nederland

 2. Nikki

  Op zich een prettige sauna en lekker dicht bij mij in de buurt. Toen ik er laatst weer eens was pakte ik (natuurlijk) een paar opgietingen mee. Helaas werd er tijdens alle drie de opgietingen harde popmuziek gedraaid. Een van de opgietingen was in drie fasen, en voor de laatste fase waarschuwde de opgieter dan de muziek nog veel harder zou komen te staan, dus als je daar niet van hield, dan moest je maar weggaan. Dat heb ik dan ook gedaan, met een enigszins bittere smaak in mijn mond.
  Toen ik er bij het uitchecken iets van zei werd ik laconiek weggewuifd met een ‘Zo gaat dat hier. Ieder zijn smaak.’
  Nu zijn opgietingen niet het allerbelangrijkste in een sauna, maar ze geven wel sjeu aan een saunabezoek. Ik ga dus voortaan liever naar een andere sauna.

  Reageren
 3. Jos en Suzan

  Op 15 maart 2017 bezochten wij Sauna Oase, bij aankomst staat buiten een grote poster met een prachtige biefstuk er op. Met als onderschrift twee gangen menu inclusief drie drankjes € 28,00.
  Bij binnenkomst bestelde wij deze aanbieding.
  Tegen zessen gingen wij naar het restaurant , wat schets onze verbazing , om de biefstuk te verkrijgen moet je wel €4,00 bijbetalen !!!!
  Manager Jip Jessen er bij, haalde steeds niet relevante zaken er bij,bleef draaien en draaien, vervolgen zij hij dat stond onder op die poster vermeld.
  Goed wij wisten zeker van niet, dus in mijn badjas op mijn slippers naar de ingang van de parkeerplaats.
  Op de poster stond alleen bovenstaande vermeld.
  Ik stelde nog voor het voorgerecht a 5,75 te laten vervallen, helaas niet mogenlijk.
  Directie , ik adviseer u uw manager een opleiding conflicthantering te laten volgen , zeker als de klant 100 % gelijk heeft.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *