Sauna Gorredijk – Thermen Saunastate – SaunaGids

Jouw SaunaGids

> Alle sauna’s in de Provincie Friesland


Beschrijving van Sauna Gorredijk

Sauna GorredijkSauna Gorredijk is gesloten

Peter over Sauna Gorredijk. Vanaf najaar 1993 kom ik in de sauna Gorredijk. Eerst nog wat op ongeregelde tijden, maar al gauw regelmatig. Per jaar kom ik daar om de tien dagen. Veelal fiets of loop ik daar heen (ongeveer 12,5 km).
De sauna is gevestigd in een oude boerderij. Daarom is die zeer sfeervol. De laatste jaren wordt er nogal wat verbouwd en nieuwe elementen toegevoegd.

De sauna bezit: een droge sauna, een zeer grote natte sauna, een nieuw verbouwd stoombad, een nieuwe caldarium en laconium en kruidenbad. En niet te vergeten een kruiden-rustkamer. Daarnaast is er natuurlijk een moderne douche- en kleedruimte en enkele hoogte zonnen.
Ook is er een massage-ruimte waar men na afspraak een massage kan ondergaan. Verder is er een slaapruimte met verstelbare bedden.

In het sfeervolle cafe-restaurant gedeelte kun je relaxt zitten al of niet bij de open haard. Het eten en drinken kan vanaf de kleine kaart tot en met het diner. Daarnaast is er buiten een grote groene tuin met een verwarmd zwembad en bubbel- en koude baden. Het personeel is zeer behulpzaam en gastvrij en je ervaart dat je uit bent.

Peter


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Friesland.
> Kies hier vanaf € 22,00. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Gorredijk

Thermen Saunastate Gorredijk – Stationsweg 94 – Gorredijk – GeslotenVervolg beoordelingen

Karel

Sauna Gorredijk is een fijne en gezellige sauna. Het gaat ze daar niet om zaken als geur en muziek, Ze houden het eenvoudig, basis sauna dus. De opgietingen voelen erg goed, zo met water en ijs en wat bevroren vruchten en na afloop nog meer.

De hout gestookte sauna was erg goed, prima op temperatuur. De douches zijn vernieuwd en je vindt er ook scrub zout. Wat ik wel vind is dat het tegelwerk wel eens aangepakt mag worden, wel wat verouderd.

Nog even op een rijtje:
Plus: goede, maar wat dure keuken, goede opgietingen, heerlijke bubbelbaden.
Min: er was wat groepsvorming en dat resulteerde is een wat luidruchtige gang.


Jeanette

Gisteren zijn we voor de eerste keer naar een sauna geweest. We kozen voor Sauna Gorredijk ook vanwege het beauty arrangement. Was allemaal super.

Jouw SaunaGids

1 thought on “Sauna Gorredijk – Thermen Saunastate – SaunaGids

  1. Alex

    Aftands en oud, weinig en tevens verouderde sauna’s, tegelwerk aan vervanging toe, kortom hoge prijzen voor weinig welness. Personeel aardig en doet zijn best, maar zeker geen aanrader voor een dagje ontspannen

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *