Sauna Dwingeloo – De Krentebloesem – SaunaGids

Jouw SaunaGids

Wil jij ook een review van Sauna Dwingeloo plaatsen, klik dan hier

> Alle sauna’s in de Provincie Drenthe


Beschrijving van Sauna Dwingeloo

Sauna DwingelooSauna Dwingeloo is gesloten.

Onze favoriete sauna is Sauna Dwingeloo in het mooie brinkdorp. Dit is een kleine sauna met een tweetal cabine’s. Eén met een elektrische kachel en een hout gestookte Finse balkensauna. Tevens is er een turksstoombad en een verwarmd zwembad. Ook kan gebruik gemaakt worden van de zonnestudio of kan men er een sportmassage ondergaan. Als het mooi weer is kan er buiten op het zonneterras genoten worden van de frisse lucht. Anders is er binnen een bar met een rokervrije rustruimte beneden en voor de verstokte roker een rustruimte boven.

Het is een keurige sauna waar gastvrijheid en gemoedelijkheid voorop staat. Het eigenaars echtpaar René en Marga Schans staan altijd klaar om het een ieder naar de zin te maken.
Deze sauna is alleen ‘s avonds open van dinsdag t/m zaterdag 18.30 uur tot 23.00 uur. Op maandagavond is het damesavond. Voor groepen zijn er afwijkende mogelijkheden om van de sauna gebruik te maken.

Om een cijfer te geven is niet eenvoudig maar van ons verdient deze sauna een 8.

Esther & Roel


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor sauna’s in Overijssel.
> Kies hier vanaf € 17,50. Ook leuk als cadeau!


Gegevens van Sauna Dwingeloo

Sauna De Krentebloesem – Heuvelenweg 35 – Dwingeloo – GeslotenVervolg beoordelingen

Karin

Om een vriendin zover te krijgen om samen naar de sauna te gaan had ik gekozen voor Sauna Dwingeloo. De voorzieningen zijn geringer dan in de sauna die ik gewend ben. Sauna Peize bijvoorbeeld. Om te beginnen is het klein en gezellig, leuk zelfs, gelukkig schoon en er waren zeker niet te veel bezoekers. Voor een eerste maal naar de sauna, dan kun je deze zeker nemen. Veel gepraat, goed gegeten en na een 4 uurtjes naar huis gegaan. was goed zo.

Jouw SaunaGids


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *