Sauna Top 10 van 2014 meest gewaardeerde sauna’s


> Sauna Top 10 van 2017 met de beste sauna’s van Nederland

De Sauna Top 10 is samengesteld op basis van klantwaardering en interesse van de saunaliefhebber (Internet verkeer).


Sauna Top 10 van 2014

1 – Sauna Saré in Deurningen, Overijssel

Deze sauna is een echte aanrader en staat niet voor niets aan de top van de Sauna Top 10. Een smaakvol ingerichte sauna en wellness oord. Prachtig gelegen in het landgoed Hulsbeek.

2 – Sauna Spaubeek in Spaubeek, Limburg

Waarom zoveel enthousiasme over deze sauna? Omdat ze in een oud Kempische boerderij zijn gehuisvest of is het de prijs van slechts € 12,50 pp?

3 – Fort Beemster in Zuidoostbeemster, Noord-Holland

Een nieuwe sauna op een bijzondere plek. Een oud fort nog wel. Met de goede recensies en de nieuwsgierigheid van de sauna liefhebber niet zo’n gekke plaats.

4 – Thermen Bussloo in Voorst, Gelderland

Een Award winning centre of gewoon een fijne sauna? in ieder geval is deze sauna populair onder vrouwen die een vriendinnendag willen organiseren.

5 – Sauna Gorredijk in Gorredijk, Friesland

Klein, knus en lief, deze sauna. Dat deze toch zo hoog scoort vind ik wat ver gaan. Want ook erg 50+ en wat te hokkerig.6 – Spa Zuiver in Amsterdam, Noord-Holland

Een trendy sauna in Amsterdam aan het water van de Bosbaan op de weg naar Amstelveen. Met veel te doen, zoals infraroodsauna, muzieksauna, kleurentherapiesauna, haardsauna, Romeins caldarium en zoutcaldarium. Verder 2 aromabaden, groot zwembad (binnen en buiten) en allerlei tuben. Maar ook … duur!! Ook daarin Top 10.

7 – Sauna Geldrop in Geldrop, Noord-Brabant

8 – Veluwse Bron in Emst, Gelderland

9 – Sauna Peize in Peize, Drenthe

10 – Sauna van Egmond in Haarlem, Noord-Holland


Sauna Flop 3 van 2014

1 – Sauna Avenhorn in Grosthuizen, Noord-Holland

Het zal je maar gebeuren. Je gaat voor het relax moment naar de sauna en je komt doodziek terug. De legionella!! Was te meten en te voorkomen.

2 – Zwaluwhoeve in Hierden, Gelderland

Toch voor velen een absolute must! Een top bezoek, maar ook alles dat niets te maken heeft met het speciale sauna gevoel.

3 – Welke sauna hoort hier thuis?

Gebruik het reactie formulier hieronder.3 gedachten over “Sauna Top 10 van 2014 meest gewaardeerde sauna’s

 1. alex

  sauna in putten is een heel leuke sauna niet al te groot maar wel heel leuk op gezet vergeleken bij de zwaluwhoeve die zeer groot op ge zet is vindt ik de sauna in putten veel leuker ..zwaluw hoeve is zo groot voor al de saunas zijn veel te groot niet zo gezelig vindt ik

 2. Hagen

  De sauna in putten komt voor ons op flop nummer 1. Het is vies. Op het terras loopt een grote loopvogel los. Waar je last van hebt. En er is onvriendelijk personeel.

  1. Robert

   Zwaluwhoeve in Hierden, Gelderland is in mijn beleving een hele goede sauna en ik vind dan ook dat deze niet in de “Flop” thuis hoort. als iemand zegt dat er zaken zijn die geen betrekking tot een sauna, dan verwacht ik ook een uitleg.

Reacties plaatsen niet mogelijk.