Logo Jouw SaunaGids

Single Reizen Online

Kies je sauna in de provincie Zuid-Holland

Een overzicht van sauna's in Nederland. Ervaringen met foto's en filmpjes. Doe je mee ?

Over Thermen Barendrecht, Sauna Elysium in Bleiswijk, Sauna Thermen 5 Mei Leiden, Hotel van Oranje Noordwijk aan Zee, Sauna Papendrecht, Centre du Lac Sauna en Beautycentrum Pijnacker, Sauna en Thermen Ridderkerk, Thermen Holiday . . .

Steden in Zuid-Holland :


Klik op de sauna van je keuze :


Alphen aan den Rijn
Barendrecht
Bleiswijk
Gouda
Noordwijk aan Zee
Papendrecht
Pijnacker
Ridderkerk
Schiedam

Klik hier

Klik hier voor Totaaloverzicht van Sauna's in NederlandSpa's in de provincie Zuid-Holland SpaOnline, bekend van het Wellness Magazine, heeft de beste aanbiedingen en hoogste kortingen van sauna's in de provincie Zuid-Holland verzameld. Tevens kun je nu ook zoeken naar sauna's met vrouwendagen. Waar je gekleed ook welkom bent. En sauna's met een hotel. Voor jezelf of als cadeau!

Klik hier

Klik hier voor de beste aanbiedingen en kortingen in Zuid-HollandOrange Wellness Centre in Alphen aan den Rijn

Orange Wellness Centre in Alphen aan den Rijn

Orange Wellness Club is meer dan een sportschool. Zij bieden naast fitness, sauna, zwembad, rustruimte, whirlpool en nog veel meer! Bij hen staat gezondheid centraal.

Tom

Orange Wellness Centre - Kalkovenweg 52 - Alphen aan den Rijn - website

De sauna is een ideaal vertrekpunt om aan je gewicht te werken

Velen worstelen met overgewicht. Daarom hebben wij SPORT JE FIT PLAN ontwikkeld. Onze ervaring met en kennis van het sporten, gezond eten en het begeleiden hebben wij hierin verwerkt. SPORT JE FIT PLAN is al ruim 10 jaar met succes en GRATIS via Internet te volgen!!

Het is een motivatie, beweeg en gezond eten plan. Houd een deel van het aankomend weekend helemaal voor jezelf! En zoek een motiverende omgeving als een sauna op. Een ideale omgeving voor motivatieoefeningen en om te onderzoeken wat jij aan jouw situatie wilt gaan veranderen ... snel afvallen is goed mogelijk!

Klik hier

Afvallen en op gewicht blijven, klik hier ...Leo en Corrie schrijven over Thermen Barendrecht

Leo en Corrie schrijven over Thermen Barendrecht

Zoek je echt een hele goede en zeer schone sauna, ga dan eens kijken in Barendrecht. Ruim opgezet met een heel groot buitengedeelte, incl. buitensauna, dompelbad, whirlpool en ligweide.

Het binnengedeelte is onlangs uitgebreid met diverse stoombaden.

Het restaurant is werkelijk subliem. Mogelijk wel wat duurder in vergelijking met andere sauna's, maar het is het zeker waard.

Thermen Barendrecht - Achterzeedijk 81 - Barendrecht - website


Deze week naar Thermen Barendrecht geweest.

Ik vond dit in het algemeen een zeer prettige ervaring. Ik had er, na het lezen van 2 min of meer negatieve kritieken, niet al te veel van verwacht, maar het viel absoluut mee.

Het is hier zeer netjes en schoon en ik vond dat alles duidelijk goed geregeld was, wat niet van alle sauna's gezegd kan worden (Ridderkerk!). Het personeel was heel vriendelijk en zeker beleefd genoeg, in tegenstelling tot de ervaring van iemand anders op deze website. Ook de lichaamsbehandeling die ik heb laten doen, was van zeer goede kwaliteit.

Helaas n minpunt: de ruistruimte. Die ligt aan het restaurant, waardoor er wat te veel lawaai is en bovendien zijn er geen echt gemakkelijke ligzetels, maar oude, versleten en niet prettige 'relaxstoelen'. Het is meer een ruimte om wat te zitten lezen dan om te slapen of relaxen in alle rust. De leiding zou, om ideen op te doen voor een rustruimte, eens moeten gaan kijken naar Sauna Devarana in Den Bosch.

Ik kom zeker terug naar Barendrecht.

Antje


In Sauna Barendrecht hangen overal camera's. Het is een echte gluursauna. Op elke plek in elke hoek wordt je bespied. Waarschijnlijk hebben ze veel ervaring met gerommel in sauna barendrecht of het is de baas die op zijn kantoor alle beelden bekijkt. Zoals ik al in andere commentaren heb gelezen over sauna barendrecht is het personeel inderdaad erg gast-onvriendelijk. Begrijpen doe ik er niets van. Het is zo weinig moeite om vriendelijk te doen tegen je gasten maar het lijkt wel of de instructies van hogerhand komen omdat alle medewerker(st)ers kortaf waren. Ik had echt zin in een fijne dag in de sauna en had daarom gekozen voor Barendrecht die ook de duurste sauna van nederland is met 30 euro entree. Jammer, ik ga niet meer terug.

Netty


Met drie vriendinnen meldden wij ons bij de balie. Zijn jullie met een groep werd ons gevraagd? Voor de grap zei ik: ja. Nou dat kan hier niet. Wij willen geen groepen. Ondanks dat ik vertelde dat we met z'n drien waren was de dame erg onvriendelijk. We zijn gelijk weggegaan en naar sauna Ridderkerk gegaan. Daar waren we van harte welkom. Nooit meer naar Barendrecht.

Nellie

Patricia schrijft over Elysium in Bleiswijk

Patricia schrijft over Sauna Elysium in Bleiswijk

Beste lezer, ik ga vrij regelmatig naar de sauna, heb allerlei Sauna 's uitgeprobeerd, maar Thermen Elysium in Bleiswijk vind ik de mooiste die er is.
Er is een groot zwembad bij waar je ook heerlijk baantjes kunt trekken. Bij het zwembad is een kruidenbad en stoelen. Er zijn binnen : een caladarium, een turks bad, een turks bad met zwembadje erin( geweldig lekker), panoramasauna, lichtsauna, bubbelbaden, neveltuin, relaxruimte en een geweldig restaurant waar je echt 4 ster kan eten met aparte maar betaalbare gerechten.

En de grot sauna is klaar. Dit is een geweldige sauna, ziet er enorm knus uit en er liggen dennenaalden op de grond voor een lekkere geur. Grote sauna met een openhaard en sfeerlampjes, zeer de moeite waard!

De douches zijn netjes en je kunt gratis scrubzout, badolie en shampoo gebruiken, ook zij er verschillende olies voor na de sauna. Er zijn twee tuinen, een grote, en een kleine, in de grote tuin zijn: een zwembad een grote panorama sauna, een grotsauna, twee bubbelbaden in de vorm van tonnetjes, een groot dompelbad waar je in kan zwemmen.
Verder is er een kunstmatig strandje aangelegd waar je kan rusten. Verder is er in de tuin een restaurantje waar je wat kan drinken en steengrillen. In de kleine tuin is ook een sauna en een bubbelbad. Dit is echt een sauna om aan te raden, heel geschikt om een hele dag heen te gaan, ik ga meestal al om 12 uur s'middags en blijf dan vaak tot sluitingstijd. Er is zo veel te doen en te zien dat je je er niet gauw verveelt, en ik kom er altijd heerlijk uitgerust van daan.
Een aanrader dus!

Groeten van Patricia

Sauna Elysium - Kooilaan 1 - Bleiswijk - website

Sauna Elysium is een trendy wellnessoord. De trend voor 2013 is dat vooral de jonge sauna ganger de voorkeur geeft aan een groot saunacomplex. Meer over Wellness Trends

Van meerdere mensen die echt wel wat gewend zijn, had ik gehoord dat Elysium in Bleiswijk de mooiste sauna van Nederland was. Onze verwachtingen waren dan ook hooggespannen toen wij daar op 13 februari naar toe gingen voor het door ons geboekte arrangement. De schrik sloeg ons al om het hart toen we aan kwamen rijden en zagen dat er 3 parkeerterreinen waren. Ik was niet voorbereid op iets massaals. Bij de receptie bleek dat er rijen stonden om je aan te melden. Ook al geen goed teken. Binnengekomen bleek dan ook dat het inderdaad overvol was. Alle saunaruimtes en baden waar we in wilden zaten vol met mensen en ook in alle algemene ruimtes krioelde het van de blote lijven. Het was totaal niet rustgevend! Nergens ruimte om even relaxed te gaan zitten of je af te sluiten. Overal mensen en geluid. Verder vonden we het er ook niet schoon of verzorgd uitzien. Bovendien bleken overal werkmannen met verbouwings- of herstelwerkzaamheden bezig te zijn. Dat hoort toch ook even tevoren gemeld te worden?!

Het meest teleurstellend was de rasulbehandeling. We moesten met 10 mensen in een ruimte met betegelde koude bankjes plaatsnemen. De bankjes plakten en voordat het festijn begonnen was, waren we al besmeerd met de restanden cacao of modder van de voorgaande ronde. We moesten onszelf insmeren met bruine weeige smurrie en daarna zou de ruimte vol komen te staan met warme stoom. Dat kwam erg langzaam op gang en echt warm was het ook niet. Na verloop van tijd begonnen een paar lauwe douches een klein beetje water over ons heen te sproeien en daarna was het klaar. Het was 3 keer niks. Vies, niet warm en vooral erg ongemakkelijk. We waren er helemaal klaar mee en zijn maar een glaasje gaan drinken totdat onze tijd voor de zonnebank was aangebroken. Daarna wilden we alleen nog maar zo snel mogelijk weg.

Elysium was de meest teleurstellende sauna-ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Het is een massaal en commercieel gebeuren waar je vooral niet ontspant en tot rust komt. We hebben er spijt van dat we niet, bij het eerste slechte voorgevoel bij aankomst, meteen rechtomkeerd hebben gemaakt.

Evelyne


Zaterdag 17 oktober 2009 hebben wij voor het eerst sinds enige tijd Elysium weer bezocht, en het zal helaas ook wel de laatste keer zijn geweest. Het is niet zo dat er echt iets heel erg fout gegaan is, maar de algehele indeling van het complex geeft ons niet de rust die we van een dagje sauna verwachten. Mijn ervaring heb ik ook gedeeld met Elysium zelf.

Hoewel de verbouwing van de ingang verbeteringen heeft opgeleverd, blijft het euvel dat het binnen krap en rumoerig is. In de sauna?s overheerst het klateren en borrelen van water en het galmen van de vele stemmen in de smalle, overbevolkte gangen. De sauna?s voelen ook krap aan. Waarom is ervoor gekozen om de kachel in het midden van de ruimte te plaatsen? Het maakt de ruimte nog kleiner en in combinatie met het overdreven duister is het moeilijk om veilig en zonder te struikelen over mensen en slippers een zitplaats te vinden.

De met veel bombarie in de laatste Belance gepresenteerde lagune valt terplekke wel heel erg tegen: een weinig sfeerfvol poeltje in de gang. Waarbij de klaterende waterval wederom elk gevoel van rust uit de tegenoverliggende sauna verjaagt. Het ziet er meer uit als een sfeerverhogend item wat je in de Efteling tegenkomt in de gang op weg naar de eigenlijke attractie.

Bovenstaande zijn niet allemaal dingen waar ze niet 1-2-3 wat aan kunnen doen, maar iets wat wel direct te verbeteren valt, is het gedoe bij de receptie. De receptie is ruim genoeg, maar je wordt in het weekend al gestrest als je je met je grote tas eerst door de draaideur, dan door de draaipoortjes, en daarna door de wachtenden in de rij moet wurmen. Een nummertjesapparaat zou dat probleem oplossen: je trekt je nummertje, kletst uit de weg fijn verder, en als je nummer op komt, ga je naar de balie.

Wat ik ook mis is in steeds meer sauna's aanwezige drinkfonteintjes, zodat je tussendoor een slok kunt nemen en niet een prijzig, in de sauna aan te schaffen flesje hoeft te slepen?

Verder is het een groot complex met veel verschillende soorten sauna's en stoombaden. De hoeveelheid rustruimte binnen is ruim, en er is verder niks mis mee, maar bovenstaande combinatie van kleine ergernissen haalt Elysium voor ons van de lijst.

Annemieke


Geachte lezer,

We zijn al een paar keer in de sauna van Elysuim geweest. Op zich waren we daar tevreden over, de enige opmerking wat we hadden was dat het voetenbad niet logisch in de route lag en slecht werkend was. Voor de rest groot, veel sauna's en fijne baden en druk, als je alleen naar de sauna zou willen kan je pech heben dat je pas naar binnen kan als er voldoende mensen weg gegaan zijn.

Nu komt het. Wij, na een Optimelresevering, vol goede moet op een januariavond rond etenstijd naar Elysium. De insteek was lekker eten en daarna een avondje uit in de sauna. Pech met de auto gooide echter roet in alles. Na thuiskomst de resevering geannuleerd en men vertelde mij dat het niet erg was en dat de Optimelreservering voor een volgende keer gebruikt kon worden. Zo gezegd zo gedaan. Een paar weken later via Elysium de optimelresevering gedaan en wij op weg voor te eten en een avondje sauna. Bij de incheckbali werd verteld dat het Optimel reseveringformulier bij ons moesten hebben. We werden niet toegelaten onder de Optimel voorwaarden, we vonden dat flauw maar hadden daar wel begrip voor. Het formulier lag thuis, zo'n 30 km daar vandaan. Wij naar huis, dus na 90 km en 90 minuten verder stonden we weer voor de bali, met formulier. Eindelijk naar binnen om te eten en de sauna, dachten wij. Het formulier had niet de goede datum (datum van januari ). De toegang onder Optimel voorwaarden kwam er niet. In een email wisseling was er weing begrip voor onze ervaring. Deze ervaring met Elysium heeft zoveel negatieve lading dat we Elysium laten voor wat het is. Wij vinden de klantvriendelijkheid van het balipersoneel en of hun leidinggevende beneden alle peil.

Gelukkig zijn er in de omgeving voldoende sauna's aanwezig om het ontspannen moment te ervaren. Schiedam is op zaterdagavond wel grapping met sfeer ( kaarslicht) en een ontspanningritueel in en om het zwembad. Wel druk met eel rumoer.

Geert

Spa Gouda

Spa Gouda

Beste Redactie, Spa Gouda is sinds kort open en wij zouden graag bij u op de website willen komen te staan zou u mij wat informatie hierover kunnen geven? Alvast bedankt!

Red. Jullie staan er al op!. Nu nog een review.

Met vriendelijke groeten

Spa Gouda - Lange Groenendaal 79 - Gouda - website

Bert & Chantine over Thermen 5 mei te Leiden

Bert & Chantine over Thermen 5 mei te Leiden

Vanaf de buiten kant denk je: is dit het nou? maar eenmaal binnen zie je hoe groot dit complex is. Namelijk 4 verdiepingen.

5 mei is niet zo mooi. De keuken is ook niet zo goed omdat je een uur van te voren moet bestellen (dit moet je maar weten). Het eten op zich mag best verbeterd worden.

Maar het is een sauna om je de hele dag te vermaken.

Sauna Thermen 5 Mei - Telderskd 42-44 - Leiden - website


Een ervaring rijker!

Valentijnsdag, en wat is dan niet leuker om samen met je lief een dag naar de sauna te gaan. We gaan regelmatig naar de sauna en vinden het leuk om steeds een andere sauna uit te proberen. Zo ook op valentijnsdag! Aangezien het valentijnsdag was heb ik voor de zekerheid maar gereserveerd, want er waren sauna's bij die al volgeboekt waren. Maar, sauna 5 mei niet, daar was zeker nog plek. Ten we aankwamen en het gebouw zagen kregen we beide twijfels. Van de buitenkant ziet het er redelijk groot uit maar vonden het wel een ontzettend lelijk gebouw. Maarja, het gaat om de binnenkant, dus toch maar naar binnen. Er was genoeg plek om dichtbij de sauna te parkeren, dat is wel fijn maar al snel wel duidelijk waarom we zo dichtbij konden parkeren en dat we ook zonder reservering hadden kunnen komen. Het was er rustig, en dat op valentijnsdag.

Het personeel, al kwamen de jonge meiden die er rondliepen nog wel vriendelijk over en we denken dat zij nog wel een enthousiasme hebben om er een leuke sauna van te maken maar achter de balie stond een zeer onsympatieke (oudere) vrouw. Ze straalde absoluut niet iets uit van; leuk dat jullie er zijn, ik hoop dat jullie een fijne, genietende dag/avond hebben. Na een korte uitleg en een formulier die 1 van ons moest invullen omdat niemand anoniem hier in de sauna is ( opmerkelijk dat mijn vriend niets in hoefde te vullen, hij mag kennelijk wel anoniem blijven). En dan, jawel, we gaan naar de sauna, heerlijk..... we lopen de trap af naar beneden, die naar de kleedkamer gaat. Jeetje, wat een boel kastjes..... dat zag er wel goed uit al zag het er wel sober en oud uit maar verder wel netjes. UItkleden en dan richting de sauna. Wat ons het eerst opviel was het lage plafond, erg benauwend. Over het geheel vonden we de sauna, ook al waren er 3 verdiepingen + een boventerras, erg hokkerig, oud, klein en sfeerloos. Op sommige plekken rook het muf en naar schimmel. De geursauna rook naar niets bijzonders. Verder hebben ze erg hun best gedaan met de neveldouche ( waarvan 1 sproeier het niet deed) en de sneeuwcabine maar het is zo klein en zo sfeerloos dat je niet echt zin hebt om daar langer dan een minuut in te staan. Het restaurant is verder erg saai en sober en voor ons zeker niet uitnodigend. Ook storend zijn de witte A 4tjes die er hangen van wat wel en niet mag ( geen handdoek in de sauna laten liggen, geen deo in de kleedkamer spuiten). Ziet er amateuristisch uit.

Voor het eerst, terwijl het valt onder thermen, hebben wij dit een zeer onprettige, slechte sauna ervaren. Na een uur stonden wij weer bij de auto en 47 euro armer. Dat ze niets van de prijs af wilde doen dat begrijpen we maar dat de oudere mevrouw achte de balie niet om kan gaan met kritiek en niet eens vraagt waarom we zo snel weggaan zegt toch wel veel. Haar onsympatieke bozige geirriteerde houding is niet echt positief om een sauna draaiende te houden. Ze mogen mij wel weer uit het bestand halen omdat we zeker niet meer terug komen.

Vr. groet, Hilly

Henk over sauna van Hotel van Oranje te Noordwijk aan Zee

Henk over sauna van Hotel van Oranje te Noordwijk aan Zee

Deze sauna is in mijn ogen een goede. Goede voorzieningen met twee sauna's (verschillende temperaturen), een neveltuin, een dompelbad, een turks stoombad, een bubbelbad en verschillende douches.

Ook zit er een sportruimte bij waar gebruik van gemaakt kan worden. Het zwembad, waar ook door niet-sauna-gangers van gebruik gemaakt wordt, is behoorlijk en bezit over een golfmaker.

Het hele gebeuren is schoon en, zoals van een 4 sterren hotel verwacht mag worden, is de service goed. Aan de bar kunnen verschillende drankjes en hapjes besteld worden.

Hotel van Oranje - Kon. Wilhelmina Boulevard 20-31 - Noordwijk aan Zee - website

Sauna Papendrecht

Sauna Papendrecht

Onze ervaringen met de sauna in Papendrecht zijn uitstekend. Je kunt er heerlijk relaxen, en ook al is hij vol, dan nog vraag je je soms af waar iedereen is. Er heerst een ontspannen sfeer en je hebt de keus uit diverse Sauna 's en er is ook een heerlijke tuin waar je lekker in kan zonnen. Tussen de sauna door is het daar ook goed eten voor een prima prijs.
Voor ons gaat er niets boven Thermen Papendrecht.

Misschien tot ziens daar, Martin

Sauna Papendrecht - D Dekkerln 1 - Papendrecht - website

Centre Du lac in Pijnacker

Centre Du lac in Pijnacker

Hallo,

In jullie sauna gids mis ik in de provincie zuid Holland, Centre Du lac in Pijnacker.

Kom de sauna wel tegen in vergelijkingen, maar niet in jullie overzicht. Als jullie compleet willen zijn, hoort deze er toch echt bij !

Groeten van Rob

Centre du Lac - Katwijkerlaan 105 - Pijnacker - website


Wij zijn vorig jaar naar centre du lac geweest. De dag er voor waren we naar elysium geweest wat we erg massaal en onpersoonlijk vonden. Centre du lac was een verademing. Er hing een gezellige, ontspannen sfeer. De sauna's waren heerlijk, het eten lekker en in de rustruimte kwamen we echt tot rust. De Aqua Wellness sessies een zijn echt een aanrader. We komen zeker terug.

Petra

Sauna en Thermen Ridderkerk

Sauna en Thermen Ridderkerk

Hallo,

In jullie sauna gids mis ik ook Sauna en Thermen Ridderkerk.

Kom de sauna wel tegen in vergelijkingen, maar niet in jullie overzicht. Als jullie compleet willen zijn, hoort deze er toch ook bij !

Groeten van Rob

Sauna en Thermen Ridderkerk - Geerlaan 27b - Ridderkerk - website

Helaas is onze ervaring van vandaag minder in de Sauna te Ridderkerk. Wij hadden het gevoel van vergane glorie. Tegeltjes kapot, roest, vloeren smoezelig en haren overal. Kapotte toiletbril en op de trap naar buiten over de kapotte tegels een handdoek vastgeplakt met tape. Schimmel in de kit en kalk in de douchekoppen. Ga zo maar door. De gehele dag hebben wij niemand zien schoonmaken, ja een dweil met een handdoek ervoor in de hoek hebben wij zien staan maar onaangeraakt. Een tuinslang die over de grond ligt in de douche, gevaarlijk, we hebben zelf maar de haspel opgerold. Zwembad was ook niet fris met vieze dingen op de bodem en haarelastiekje op de kant. Bij de stilte ruimte heerst geen stilte omdat het personeel een ruimte ernaast in vergadering is met elkaar. Een te volle loyly waarbij zelfs een saunagast verbrand is, zo bleek later.

Restaurant en bediening aldaar wel erg vriendelijk.

Best een leuke dag, maar eens maar nooit meer deze sauna. Jammer, als je klein bent geeft niet maar zorg voor perfectie. Betaalt en rekent je klant op.

P.G.


Afgelopen weekend samen met mijn vrouw naar sauna Thermen Ridderkerk geweest. Wellicht niet een hele grote sauna maar na verbouwing zeker de moeite waard. Wij hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad en zijn zeker van plan om deze dag van ontspanning over te doen. De faceliteiten waren in ieder geval voldoende met verschillende saunas, bubbelbad met jetstream, zwembad met bubbelbank en stoomhut. Een mooie bijkomstigheid was nog dat het restaurant netjes rekening had gehouden met het glutenvrije dieet van mijn vrouw. Deze hadden we bij onze reservering vermeld en was door de keuken goed opgepakt. Zo kon mijn vrouw onder andere genieten van een goede glutenvrije club sandwich. Er was indien gewenst zelfs glutenvrij gebak aanwezig. Alles bij elkaar dus een mooie dag om van te genieten gehad en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Theo

Thermen Holiday te Schiedam

Thermen Holiday te Schiedam

Hallo,

Een aantal weken geleden zijn wij naar sauna Schiedam geweest (Thermen Holiday), deze thermen was pas sinds 3 dagen open. Wel vrij prijzig 23,50 euro Bij aankomst troffen wij een spiksplinternieuw kuuroord aan. Aardig personeel, was nog erg onhandig met de computer. Wel kleine verkleedruimtes en erg weinig ruimte om je kleren even op te leggen bij het aan/uitkleden. Eerste indruk was zeer goed. Mooi luxe en modern. Echter was men nog met de tuin en een aantal Sauna 's buiten bezig. Dit gaf je niet zo'n lekker gevoel om naakt te lopen tussen de werklui. Buiten zijn een paalsauna, waar je in de bodem een raam hebt zodat je in de vijver kunt kijken, hieromheen het buitenzwembad (op dat moment nog niet in gebruik). Een grotsauna (ook nog niet in gebruik), een bioscoopsauna (ook nog niet in gebruik), twee whirlpools (ook nog niet in gebruik) en een grote tuin (nog in aanleg). Oke je kreeg korting van 3,50 euro, wat niet echt goedmakend was voor het geen wat er die dag nog niet in werking was. Binnen een groot luxe restaurant, waar je zeer goed kunt eten.
Op de eerste verdieping een grote aparte afdeling voor alle behandelingen. Een grote relaxruimte met luxe stoelen en waterbedden, beneden een ijsschaafselgrot. er zijn genoeg douches en toiletten een grote haman met een zoutbad, helaas zonder kussentjes voor de ultra ontspanning.
Al met al voor ons een best geslaagde dag. Niet veel nieuwere of meer dingen te vinden dan bijv. Thermen Tilburg, die toch een stuk goedkoper is en waar je leuke arrangementen hebt.
Wij wisten dat je in Schiedam eem aktie had vanuit het AD, dat wanneer je de eerste dagen kwam dat je dan in maart gratis mocht. Helaas wisten wij niet dat je hiervoor perse een krantenknipsel nodig had, dus kregen wij deze bon niet. Dit alles hebben wij toch als klacht nog een keer gemaild, maar men wil heir blijkbaar niet op reageren.

In het kort: Thermen Holiday, groot, luxe, maar heeft niet veel meerwaarde dan bijv. Tilburg en is niet de moeite waard om ver voor te reizen.

mvg Judith

Thermen Holiday - Prinses Beatrixlaan 10 - Schiedam - website

Vanaf de opening komen wij in deze sauna, Thermen Holiday. In het begin was alles prima, maar met de tijd dat het langer bestaat gaat het achteruit, de hygiene laat te wensen over (kruidenbad met huidschilfers, tegels los, haren bij douches), de bediening in het restaurant is achteruit gegaan (half uur wachten op een biertje, na er 3x wat van gezegt te hebben, prijzen stijgen met de maand, minder keus, en het personeel is niet bij de les.)

Voor rust hoef je het hier niet te zoeken, de damesdag is een kippehok, de herrie van de rijksweg wordt verdoezeld met harde muziek.

Wij gaan nu naar Barendrecht, helemaal super daar, zoals het hoort!

Gr Marijn en collega's
JOUWSAUNAGIDS . NL

Afvallen en je weer fit en gezond voelen
| Contact | Privacy en Copy Right | Disclaimer | Links | SiteMap |