Sauna Hoen in Brunssum met saunatuin – SaunaGids

Wil jij ook een review voor Sauna Hoen in Brunssum plaatsen, klik dan hier


Beschrijving van Sauna Hoen in Brunssum

Sauna Hoen in BrunssumBourgondisch en gezellig!

Verleden week voor de eerste keer naar Sauna Hoen te Brunssum geweest. Een heerlijk bourgondische zuid-limburgse sauna waar we lekker verwend zijn geworden door het personeel en heerlijk hebben gegeten. Als afsluiter een heerlijke ontspanningsmassage gehad.

Een dagje vertoeven in deze sauna is goed te doen, we hadden goed weer dus lekker gebruik kunnen maken van het dakterras. Faciliteiten zijn voldoende en hygiënisch, een echte aanrader!

Met vriendelijke groet


Sauna aanbiedingen

Sauna aanbiedingen SpaOnlineSpaOnline, bekend van Wellness Magazine biedt
de hoogste kortingen voor Sauna Hoen.
> Kies hier vanaf € 24,75. Ook leuk als cadeau!Gegevens van Sauna Hoen

Sauna Hoen – Uranusstraat 17 – Brunssum – WebsiteVervolg beoordelingen

Klaas V

Wij zijn vandaag de hele dag naar Sauna Hoen geweest. We dachten even van he hier is het anders dan wij in andere wellness resorts gewend zijn. De ontvangst was attent en vriendelijk. We kregen een rondleiding zodat we wisten waar alles was. Sauna Hoen is geen grote sauna. Ze hebben onder meer een infraroodsauna en een heerlijk zwembad. We genoten, lekker rustig en alsof je thuis was. Een huiselijke sauna. Het eten was ronduit goed.

Zo heb je er zin in om nog een keer te gaan.


Fam. tegels

Wij, mijn man en ik, zijn onlangs in Sauna Brunssum geweest.

Bij de entree al werden wij heel vriendelijk ontvangen. Zo merk je dat er aandacht voor je is, geen nummer bent. wij kregen een uitleg en ook werd gevraagd of we onze spullen bij ons hadden. dat hadden wij dus we hoefden niets te huren.

De hele dag in deze sauna was leuk. We hebben ervan genoten en voelden ons heel relaxed. Veel sauna zaken dus je kunt goed bezig zijn en een drankje bestellen gin heel vlot.

We hebben een heerlijke dag gehad.


Geef een reactie

Vul je voornaam en e-mail in. Je e-mail wordt niet gepubliceerd.