Logo Jouw SaunaGids

Single Reizen Online

Kies je sauna in de provincie Drenthe (Drente)

Een overzicht van sauna's in Nederland. Ervaringen met foto's en filmpjes. Doe je mee ?

Over de Sauna De Krentebloesem Dwingeloo, Sauna & Beauty Hesselerbrug in Oosterhesselen, Beauty Sauna Peize, Anholts Schoonebeek, Saunastate Gorredijk, Thermen Holiday Zuidwolde . . .

Steden in provincie Drenthe :


Klik op de sauna van je keuze :


Dwingeloo
Oosterhesselen
Schoonebeek
Tynaarlo

Klik hier

Klik hier voor Totaaloverzicht van Sauna's in NederlandSpa's in de provincie Drenthe SpaOnline, bekend van het Wellness Magazine, heeft de beste aanbiedingen en hoogste kortingen van sauna's in de provincie Drenthe verzameld. Tevens kun je nu ook zoeken naar sauna's met vrouwendagen. Waar je gekleed ook welkom bent. En sauna's met een hotel. Voor jezelf of als cadeau!

Klik hier

Klik hier voor de beste aanbiedingen en kortingen in DrentheEsther & Roel over sauna De Krentebloesem te Dwingeloo

Esther & Roel over Sauna De Krentebloesem te Dwingeloo

Onze favoriete sauna is sauna De Krentebloesem in het brinkdorp Dwingeloo. Dit is een kleine sauna met een tweetal cabine's. En met een elektrische kachel en een hout gestookte Finse balkensauna. Tevens is er een turksstoombad en een verwarmd zwembad. Ook kan gebruik gemaakt worden van de zonnestudio of kan men er een sportmassage ondergaan. Als het mooi weer is kan er buiten op het zonneterras genoten worden van de frisse lucht. Anders is er binnen een bar met een rokervrije rustruimte beneden en voor de verstokte roker een rustruimte boven.

Het is een keurige sauna waar gastvrijheid en gemoedelijkheid voorop staat. Het eigenaars echtpaar Ren en Marga Schans staan altijd klaar om het een ieder naar de zin te maken.
Deze sauna is alleen 's avonds open van dinsdag t/m zaterdag 18.30 uur tot 23.00 uur. Op maandagavond is het damesavond. Voor groepen zijn er afwijkende mogelijkheden om van de sauna gebruik te maken.

Om een cijfer te geven is niet eenvoudig maar van ons verdient deze sauna een 8.

Sauna De Krentebloesem - Heuvelenweg 35 - Dwingeloo - website

De sauna is een ideaal vertrekpunt om aan je gewicht te werken

Velen worstelen met overgewicht. Daarom hebben wij SPORT JE FIT PLAN ontwikkeld. Onze ervaring met en kennis van het sporten, gezond eten en het begeleiden hebben wij hierin verwerkt. SPORT JE FIT PLAN is al ruim 10 jaar met succes en GRATIS via Internet te volgen!!

Het is een motivatie, beweeg en gezond eten plan. Houd een deel van het aankomend weekend helemaal voor jezelf! En zoek een motiverende omgeving als een sauna op. Een ideale omgeving voor motivatieoefeningen en om te onderzoeken wat jij aan jouw situatie wilt gaan veranderen ... snel afvallen is goed mogelijk!

Klik hier

Afvallen en op gewicht blijven, klik hier ...Sauna De Brug te Oosterhesselen

Sauna De Brug te Oosterhesselen

Stefan Lanjouw over Sauna De Brug te Oosterhesselen

Drie saunacabines (binnen) waaronder 1 stiltecabine, buitenbad, Romeinse thermen (scrubruimte, vochtige ruimte als turks stoombad, infraroodcabine, een aanrader !) uitgebreide afkoelmogelijkheden buiten.
Rokers- en niet rokers gedeelte, goede kaart. Cijfer 9

Sauna & Beauty Hesselerbrug - Verlengde Hoogeveensevaart - Oosterhesselen - website

Aldo en Linda zijn in Beauty Sauna Peize (net onder Groningen) geweest

Aldo en Linda zijn in Beauty Sauna Peize geweest

Peize is wat kil, maar dat komt denk ik ook omdat het zo groot is.
De relaxruimte is wel gezellig (met waterbedjes). Bij de douches staat scrubzout wat je zo mag pakken. Het leuke van deze sauna is dat je een groot zwembad hebt, waardoor je van buiten naar binnen kan, onder een paar flappen door.
Buiten heb je een grote buiten sauna en een bubbelbad.

Beauty Sauna Peize - Smeerveensedijk 4 - Peize - website


Goede sauna,je bent echt uitgerust. Ik mis daar een hottub, en er mag ook wel een kruidenbad bij, verder goed. Wij hadden bij de prijs in, een lopend buffet,bij de balie werd niks verteld, en eenmaal toen het half 1 was en we zouden gaan eten. Mochten we kiezen uit 4 soorten broodjes, waarvan je 1 kreeg.. Huh wat, nee hoor, lopend buffet is geen broodje, lopend buffet was er niet ivm herstel nieuwe keuken,dus we zeiden jullie laten ons gewoon 19 euro betalen voor iets wat jullie al weten dat we niet krijgen. Al met al de lunch is van het eind bedrag op het laatst afgehaald en we kregen lunch gratis, daar ging het niet om, maar ging ons erom, ze laten je bijna 20 euro betalen voor 1 broodje inwezen. Verder een goede en nette sauna, mensen zijn vriendelijk, behalve die vrouw die we normaal en fatsoenlijk aanspraken op de lunch. Zei kon ons niet in fatsoen te woord staan, en vroegen om de bedrijfleider. Daar zit je dan te relaxen. Maar we gaan er zeker wel weer eens heen. Nemen alleen geen buffet meer. De behandelingen zoals gezichtbehandeling en massage waren goed.

Mvg van der wal


Gisteren een heerlijke dag gehad in Sauna Peize Even een aantal plus en minpunten vermelden.

- Fantastische douches super luxe met diverse massagestralen en een mega grote douchekop, blijft doorstromen je hoeft niet elke keer de aan-uit knop in de te drukken echt fenomenaal
- Heerlijk zwembad perfecte temperatuur zowel binnen als buiten, wat ook erg prettig is want ik persoonlijk vind het erg fijn om binnen uit een zwembad te stappen
- Heerlijk warm voetenbad fijne zitgelegenheid, top warmte van het water
- Hele prettige zoutsteensauna
- Gemakkelijk kluissysteem
- Andere diverse mooie sauna?s, ik heb ze allemaal geprobeerd. Ziet er echt verzorgd en mooi uit
- Eten was prima verzorgd, voldoende keuze niet super uitgebreid maar het is prima te doen

Minpuntjes:
- De opgieting smiddags duurde wel erg kort (nauwelijks een kwartier) De persoon die het deed, deed het wel ok, maar hij was niet enorm betrokken. Hij deed verder ook geen uitleg erover, en vroeg niet of er mensen waren die het nog nooit meegemaakt hadden. Ik zelf ondanks het feit dat ik regelmatig in de sauna kom, miste dit wel. Een klein praatje of wat informatie vind ik wel zo fijn
- Avonds maakte hij het enigszins goed met de oosterse opgieting, hier was wel muziek bij
- Ik heb over het algemeen de muziek gemist
- De relaxruimte (strand/zee) vond ik heel leuk bedacht, echter wederom miste ik geluiden (van de zee bijvoorbeeld dat zou fijn zijn) De lampen waren wel erg fel!!
- De koudwaterbaden zijn mij echt te koud! Het leek wel puur ijswater, voor mij te koud om in te gaan, ik heb maar gekoeld onder een douche en buiten.(terwijl ik erg hou van wisselbaden warm-koud)
- De klankschalen sessie wederom geen enkele uitleg over de klankschalen, Hij kwam gewoon binnen, verwelkomde de mensen en begon. Gemiste kans. Op de een of andere manier raakte hij mij niet met zijn uitvoering. Ben er ook voortijdig uitgegaan. Wat ik wel als positief punt ervaar is dat hij duidelijk aangeeft dat je de vrijheid hebt om er te allen tijde uit te gaan, hou het vooral leuk voor jezelf zegt hij en dat voelt wel goed!
- Wel een redelijke prijzige sauna

Het was een hele fijne dag ondanks de minpuntjes. Ik kom er zeker weer!

Groet, Silvija

Anholts te Schoonebeek

Anholts te Schoonebeek

Stefan Lanjouw over Sauna Anholts te Schoonebeek

Binnen- en buitensauna, Turks stoombad (buiten), buitenbad, kleurensauna, bubbelbad, rokers en nietrokersgedeelte.

Voor mij het cijfer 9 waard.

Anholts - Europaweg 191 - Schoonebeek - website

Sauna- en beautycentrum de Bron te Tynaarlo

Sauna- en beautycentrum de Bron te Tynaarlo

Hallo beste mensen,

Ik ben vandaag bij sauna De Bron in Tynaarlo geweest en dat beviel uitstekend. Ik mis de sauna alleen in jullie overzicht. Kunnen jullie die ook toevoegen? Bvd

Met vr.gr. Wybaut

Sauna- en beautycentrum de Bron - Meerweg 22 - Tynaarlo - website

Vitalia Beauty & Wellness te Westerbork

Vitalia Beauty & Wellness te Westerbork

Beste Annette, Loek en Belle,

Op jullie website mis ik de nieuwe sauna Vitalia Beauty & Wellness in Westerbork. Een leuk nieuw saunabedrijf in Drentse stijl met prachtig dakterras.

Wellicht een vermelding waard?

Met vriendelijke groet, Joris

Vitalia Beauty & Wellness - Hoofdstraat 5b - Westerbork - website

Sauna Thermen Zuidwolde te Zuidwolde

Sauna Thermen Zuidwolde te Zuidwolde

Hoi, leuke info-site hebben jullie.

Mijn vrouw en ik waren met nog een bevriend stel naar Zuidwolde geweest, naar Sauna De Linderbrink (nu Thermen Holiday Zuidwolde). Voor ons de tweede keer, nou als je een complete sauna zoekt, kun je hier prima terecht en volgens ons hebben nog niet veel mensen dit paradijsje ontdekt. Dus vertel het niet aan iedereen door, maar ga er gewoon eens heen.
Compleet met 2x een opgieting, een grotsauna als Putten, maar dan veel groter en verder een heerlijke infra-rood sauna, scrubzout enz. enz.

Vriendelijke groeten John & Alice

Sauna Thermen Zuidwolde - Ommerweg 47 - Zuidwolde (Dr) - website
JOUWSAUNAGIDS . NL

Afvallen en je weer fit en gezond voelen
| Contact | Privacy en Copy Right | Disclaimer | Links | SiteMap |